Hvordan til at dekorere til at ligne Julemandens Værksted
Billedet af julemanden handcrafting legetøj i en Nordpolen værksted er en elsket del af julen lore . Amerikansk tegneren Thomas Nast først portrætteret julemandens værksted i en illustration, der dukkede op i December 29, 1866 spørgsmålet om " Harpers Weekly. " I dag , julemandens værksted - det magiske sted, hvor de jolly gamle alf og hans hjælpere gør legetøj og klar dem til juleaften levering - er en favorit ferie udsmykning tema . En Nordpolen Velkommen

Når du er Indret dit hjem i en Julemandens værksted tema, bruge nemme at lave rekvisitter og vintertemperatur tilbehør til at transportere besøgende til Nordpolen. På rummets indrejse, poste et velkomment tegn på en " Nordpolen " fremstillet af et pap mailing rør. Pak røret i hvidt papir og røde streamers til at skabe en slik- sukkerrør effekt og sætte røret i en spand fyldt med akryl isterninger. En kølig vindue lavet af en akryl plakat ramme tilbyder et kig ind i værkstedet. Brug farvet malertape til at skabe vinduesruder , maling sne i hjørnerne og hænge i vinduet fra loftet. Istap overvejede lys , lametta , hvid skum " snebolde " og polyester pladevat skabe en kølig indstilling til julemandens værksted indretning.
Elves ' Workbench

julemandens værksted , elvernes Workbench er det sted, hvor legetøj er udformet , malet og gjort klar til levering. I dit værksted værelse, gøre en lang træbord omdrejningspunktet og omgive det med små stole og taburetter . Arranger dokumentation for elverne arbejde - små redskaber , stumper af træ, krukker af negle, maling dåser og børster - på toppen af ​​tabellen sammen med et par gammeldags legetøj. At skabe det indtryk, at julemandens hjælpere kunne vende tilbage til deres arbejdsstationer på ethvert tidspunkt , hænge farverige tørklæder og Elf hatte - enten købt på en fest - forsyning butik eller håndsyet fra filt - . På ryggen af ​​stolene


legetøj og Presents

Fordi Santa gør hans gaver rejse bare en gang om året , er hans værksted altid fyldt med færdige legetøj. Omdan bogreoler lånt fra et andet rum til charmerende legetøj hylder. Brug dobbelt -stick tape til linje hylderne med julen gavepapir og oplagre dem med et udvalg af udstoppede dyr , dukker, klodser , biler , tog og vintage legetøj. Top legetøjet hylderne med krukker af slik stokke og andre søde sager , at julemanden vil ting ind strømper. For at styrke den illusion, at Julemandens værksted er fyldt med opgørelse , wrap tomme kasser i ferie papir og buer og stak dem i hele lokalet. En sæk eller oversize pudebetræk fyldt med legetøj og gaver lader besøgende ved, at Santa er næsten klar til at gøre hans jul tur .
Julemandens Special Place

Mens elverne har travlt på deres bænk , Julemanden har brug for et sted til at overvåge deres arbejde og hvile op for hans store aften . Et overdådigt stol og skammel gemt i et hjørne af værkstedet gør et hyggeligt sted for Santa at læse hans post og nippe cookies. Sådan opretter du en kurv af Santa breve , arrangere et udvalg af papirvarer og kuverter i en kurv og placere den i nærheden af ​​Santa stol. Hvis du gerne vil opnå ægte autenticitet , adresse konvolutterne til Nordpolen og omfatte et par håndskrevne jule lister i kurven. Et lille bord holder Julemandens læsebriller og en plade af cookies. Da Santa altid skal være klar til en kanetur , hænge en Santa pels og kane klokker på en knagerække og placere et par sorte støvler i nærheden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com