Gør Kunstige blomster
Mange mennesker elsker søde duftende blomster , og ofte hjem har vaser fuld af smukke buketter i dem. Så smuk og aromatisk som de er, kan blomster forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Heldigvis for de mennesker , der er kunstige blomster, den perfekte dekoration og enkle at lave . Det er et håndværk projekt, som du og dine børn kan gøre sammen , der tager næsten ingen tid eller penge. Ting du skal
Silkepapir
piberenser myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Stak silkepapir . Tage mellem tre og fem ark silkepapir og stable dem sammen . Brug mere for at gøre en virkelig fuld blomst , men ikke bruger mindre end tre ark eller blomsten vil se til højre .
2

Fold silkepapir . Begynd at folde ark stablede silkepapir harmonika stil. At folde på denne måde, du har brug for at folde papiret én måde og derefter folde den i den anden retning . Gør dette indtil vævet papir er helt foldet. Folderne er nødt til at være omkring en finger har bredden .
3

Fold vævet i halvdelen , hvilket gør enderne mødes.
4

Wrap piberenser stramt omkring bunden af den foldede væv , så kun lidt af enden fremvisning. Sørg for, at begge ender af piberenser er jævn og pak dem rundt om hinanden , gør din stængel.
5

Fold din blomst . Træk forsigtigt det nederste lag af silkepapir ned, indtil det er , hvor du ønsker det. Arbejde resten af lagene ned, indtil du har en smuk blomst i flor .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com