Hvordan man laver en Omdrejningspunktet Flower arrangementet
Lav en centerpiece blomst arrangement til en særlig lejlighed , eller for hvilken som helst dag på alle. Brug silke blomster eller blomster skåret fra din egen baghave , kan du tilføje et strejf af romantik til din tabel med en centerpiece blomst arrangement.Things du har brug
Flowers, enten silke eller ægte
Vase eller urtepotte
blomster skum eller glas kugler myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Udlæg de blomster, som du skal bruge til din centerpiece blomst arrangement . Vælg et eller flere store blomster til at gå i midten af arrangementet plus flere små og mellemstore blomster. Prøv forskellige former og farver af blomster , indtil du ser et arrangement, som du kan lide .
2

Placer glas kugler eller blomsterhandler skum i din vase eller urtepotte . Vær sikker på at have nok af materiale til at holde alle af stilkene i din centerpiece blomst arrangement .
3 p begynde i midten af arrangementet , begynder at stikke stængler i dine kugler eller skum . Placer de største blomster først, derefter de mellemstore og små blomster. Husk at holde din centerpiece blomst arrangement afbalanceret på alle sider.
4

Tilføj noget finurlig og sjov til din centerpiece blomst arrangement for sjov , hvis det ønskes . Som eksempler kan nævnes en lille styrofoam - og - fjer fugl, en malet træ mariehøne eller et lille skilt med en ferie eller fødselsdagshilsen . Lim din vare til en bambus pind og holde fast i dine kugler eller blomsterhandler skum .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com