Hvordan laver Floral arangements
Blomsterarrangementer tilføje skønhed til dit hjem og er sikker på at blive værdsat af alle, der modtager et arrangement som en gave. Du kan lave blomsterarrangementer derhjemme , som regel på et betydeligt lavere pris end hvad du ville betale på en blomsterforretning . Hvis du er heldig nok til at have en blomsterhave , prisen er næsten ingenting. Den store ting om at gøre blomsterarrangementer er, at der ikke er nogen set- i - sten regler for, hvordan det færdige arrangement skal se . Du behøver ikke at holde sig til kun traditionelle arrangementer. Eksperimenter med forskellige blomst typer, farver , containere og arrangere teknikker til at opnå en behagelig look.Things du har brug
Beholder til det færdige arrangement
container til at holde blomster , mens du arbejder
Saks
Floral skum < br > Utility kniv
blomster ledning (ekstraudstyr)
Vis Flere Instruktioner
Design
1

Beslut om blomster til din arrangement. Overvej stemning, du ønsker at opnå. Brug et dusin eller flere roser i en ensom farve eller dramatiske udseende store blomster såsom calla liljer eller georginer til at skabe et sofistikeret, elegant look. Vælg et sortiment af vilde blomster , såsom sortøjede Susans , coneflowers , kosmos og prærie asters at give din arrangement en afslappet, venlig atmosfære.
2

Vælg en beholder til din blomst arrangement. Som med din blomst valg, vil beholderen påvirke stemningen i arrangementet . Brug en traditionel vase eller porcelæn beholder til formelle ordninger . Overvej usædvanlige beholdere, såsom kopper for små arrangementer af blomster med bittesmå blomster eller sylteglas indpakket i gingham bånd til at holde margueritter.
3

Bestem den form, du ønsker dit færdige arrangement skal have. Mulighederne omfatter en høj, trekantet buket bruge et par plædere liljer som omdrejningspunkt ; en ordning med efterfølgende nasturtiums som kaskader ned omkring siderne af din container ; eller en pæn, rund , kugle -formet arrangement , der inkorporerer samme størrelse miniature sorter af roser, nelliker og gerbera . Husk symmetri i tankerne, når forestille udseendet af det færdige arrangement.
4

Vælg pyntegrønt til at sætte blandt blomsterne i dit arrangement. Bregner og vedbend er bredt tilgængelige og fungerer godt med næsten enhver type arrangement . Tilføj farve og sort til høje arrangementer med strittende hvede græs. Eucalyptus stængler tilføje interesse og en langvarig duft . Tilføj et stænk af mørkegrøn farve til dit arrangement med citron blade .
Arrangere
5

Snip blomsten stilke i en vinkel , og straks lægge dem i en beholder med lunkent vand. Lad blomsterne i vandet , mens du arbejder . Fjern enkelte blomster , når du er klar til at sætte dem i arrangementet .
6

Klip et stykke blomstret skum til at passe stramt inde i beholderen , du har valgt. Grundigt mætte skummet , og læg den i beholderen.
7.

Sæt blomster i skummet for at opnå den ønskede form . Sæt de største blomster først, derefter tilføje mellemstore og små blomster.
8

Bland grønt blandt blomsterne .
9.

Udfyld åbne rum med fyldstof , såsom baby ånde , limoneum eller andre blomster med små blomster.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com