Hvad skal man gøre med frisk opskåret lavendel blomster
Lavendel blomster er dejligt at se på , beroligende at lugte og ideel til alt fra madlavning til gaver . Lavendel trives i varme, solrige fjedre og somre i den sydlige halvdel af USA , og frisk lavendel kan findes næsten året rundt i blomsterbutikker og landmændenes markeder . Fordi lavendel tørrer godt, kan du nyde skønheden af lavendel blomster i lang tid . Gør ordninger

Fyld en vase omkring en tredjedel fyldt med koldt vand. Brug en firkantet vase til et moderne look eller en traditionel oval vase . Trim bare enderne af lavendel stængler , hvis de er laset eller beskadiget før slippe dem let ind i din vase . Skift vandet hver dag , og holde dine blomster uden for direkte sollys til at hjælpe dem holde længere.

Anden mulighed indebærer bundling lavendel i en flok og sikring af stængler med elastisk eller stærk sejlgarn . Så hænge buket fra en dør eller på væggen. Så længe det hænger i et tørt område, hvor det ikke kan vokse mug , vil din buket vare i omkring to år . Kassér det, når det begynder at droppe blade .

Lavendelblomster bevare deres duft , så længe to år. Hvis de synes at falme, genoplive dem ved at bringe dem ind i et dampende badeværelse i et par minutter , eller ved let spritzing dem med vand .
Bevarelse blomster

For at udvide liv --- og optioner --- til dine lavendel blomster , tør dem . Foretag flere små bundter af lavendel , og sikre dem med en elastik eller stærkt sejlgarn . Din største bundter bør ikke være mere end 1-1/2 inches lang på stilke , da tykkere et bundt er , jo større er muligheden der for, at det bliver mugne , før det tørres grundigt . Hæng klaser hovedet på et tørt, mørkt sted for omkring to uger .

Opbevar blomster, som de er, eller forsigtigt smuldre dem med fingrene i en skål eller flaske , adskillelse af kronbladene fra bukkene (frø og enhver anden skør rest ) .
Køkken Brug

Brug frisk lavendel i salater . Dens blomster , svagt citrus -lignende smag supplerer baby grønne og par smukt med mild gedeost . Drop en kvist frisk lavendel i et glas champagne , eller drys et par blomster på toppen af ​​kage eller sorbet.

For at bruge tørret lavendel , forsigtigt bryde op de tørrede blomster med en morter og støder uden at knuse dem ind et pulver. Tørret lavendel er egnet overalt ville du normalt bruger rosmarin , som i gnider for kød eller naturlægemidler brød. Gør lavendel sukker ved at lagre tørret lavendel i en forseglet beholder med hvidt sukker i et par uger . Du kan bruge subtilt flavored sukker til bagning eller kaffe.
Andre anvendelser

Lav poser af tørrede lavendelblomster ved at sy lavendel kronblade i små stofposer til at give som gaver . Foreslå modtageren glide pose under hendes hovedpude til natten afslapning eller placere den i en skuffe til forsigtigt lugte hendes tøj. Pakke tørret lavendel blomstrer i te dåser med instruktioner til stejle i kogende vand og drikke for at dulme nerverne og fordøjelse . Pak bagværk i en seng af tørret lavendel blomster til en sød præsentation.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com