Hvordan til at dekorere en Bundt Pan med primitive Decor
Hvis du har et hjem indrettet i primitiv stil , har du sikkert indset, at almindelige hverdagsting kan bruges som meget dekorative stykker . En gammel bundt pan kan faktisk gøre en stor dekorativ lysestage , og det faktum, at det er en madlavning værktøj tilføjer til "tidlig landet" fornemmelsen af ​​primitiv indretning. Hvis du gerne vil bruge et bundt pan som udsmykning , skal du måske en idé om, hvordan man gør it.Things du har brug
Akryl primer
Paintbrush
Akrylmaling hoteltilbud Stor koniske stearinlys
30 -tommer streng af kunstig pip bær guirlande
Hot limpistol myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

bruge metal primer til at dække bunden side på bundt pan med en pensel og lad det tørre .
2

Mal bundt pan hvilken som helst farve du kan lide , der passer til den primitive stil, og lad det tørre . Vælg mellem klassiske farver som dyb flåde blues og rige tranebær røde, eller gå til en lysere creme farve.
3

Placer en tilspidset lys ind i hullet i midten af Bundt pan. Hvis lyset er løs og ustabil , wrap bunden af ​​det i et stykke stof, og lun den tilbage i hullet.
4

Wrap pip bær krans omkring bunden af gryden for at tilføje et dekorativt touch til den nederste halvdel af indehaveren af ​​stearinlys. Brug varmt lim til at fastgøre blomsterkrans på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com