Metoder til Bevarelse Blomster
Fra komplekse bryllup buketter til en farverig rose , blomster er møntefterligninger af særlige begivenheder og skattede minder. Andre blomster tigge om en Crafter at bruge dem i guirlander, arrangementer eller indrammet kunst . Selvom blomsterne kan forekomme æterisk, kan du bevare dem , med den rette viden . Glycerin
Glycerin anvendes i sæber og cremer samt bevarede blomster.

Vegetabilsk glycerin erstatter vandet i blade og blomster og skaber en fleksibel, men bevaret blomst. Denne metode er velegnet til blade og robuste blomster , ligesom hortensiaer , Statice , hav Holly og klokker i Irland. Forbered glycerin ifølge pakke retninger , eller bruge en del glycerin til to dele varmt vand . Hæld blandingen i en bakke eller beholder , og sørg for glycerin er 2 inches dyb. Afskårne blomster stilke i en vinkel og knuse træagtige stilke og nyd stænglerne i varmt vand i to timer , og derefter placere blomsten stilke i glycerin. For de enkelte blade , oversvømme hele blad i glycerin. Blomster eller blade kan tage fra lidt over en dag til 30 dage til fuldt ud at udarbejde glycerin ; synligt spore glycerin fremskridt , da det rejser gennem snittet anlægget. Fjern blomst eller blade , når glycerin når spidsen.

Trim blomst stængler og lufttørre i mindst en uge.
Hængende
Tørre blomster har mange anvendelsesmuligheder i hjemmet indretning . Hængende er den nemmeste at bevare metode. Skær små klaser af friske blomster eller urter, binde dem med elastik --- det vil skrumpe med tørringen stilke modsætning snor --- og hænge dem med hovedet nedad i et mørkt og tørt sted i op til to uger. Undgå fugtige områder som kældre eller vaskerum . Harvest velformede blomster, når de er tørre , ellers lommer af dug eller vand fra sprinklere kan opmuntre mug . Vælg blomster, der har en færdig struktur ligner papir , som roser , Statice eller lavendel for de bedste resultater , og fjerne eventuelle beskadigede blade før tørring . Undtagelser fra denne metode er hortensiaer og gypsophila . Tør disse blomster oprejst i en vase med omtrent 1 tomme af vand; blomsten hoved har brug for ekstra vand til at tørre med succes.
du trykker
Press blomster mellem lag af fint papir , ligesom avisen.

trykker på blomster er en viktoriansk tradition , og de ​​flade blomstrer egner sig til håndværk projekter og billedrammer . Ligesom hængende metode , presning fungerer bedst med tørre blomster. Sarte blomster er egnet til presning, i modsætning til hængende . Men tykke blomster ikke trykke godt. I stedet klippe eller trimme hovedparten af ​​blomsten , eller fjerne, og trykke de enkelte kronblade inden det samles igen blomsten mønster. At trykke held placere tilsvarende størrelse blomster mellem flere lag af tynde, ufærdige papir som avispapir . De tynde sider i en telefonbog fungerer godt. Skinnende eller glittet papir ikke tillader blomsten tørre. Stak en tung genstand på lagene at trykke blomsterne og lad dem tørre i en til tre uger.
Silica

En nyere produkt, der vokser støt mere populær , er tilgængelige på de fleste håndværk og hobby butikker silica granulat. Silica absorberer fugt fra anlægget og fremskynder tørringsprocessen. Efter brug , tørre granulerne ifølge producentens anvisninger og bruge dem igen. De er også nemme at bruge: i en lufttæt beholder , begrave blomsten omhyggeligt i granulatet . Indstil blomsten oprejst i et lag af silica og forsigtigt sprede kornene mellem og over kronbladene . Begrave blomsten hovedet helt forsegle beholderen , og vent mindst 36 timer før kontrol på blomsten fremskridt . Den hurtige tørretid bevarer farve og form bedre end nogen anden metode.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com