Trin-for- trin Kunstig blomst Vase Dekorationer
Hvis du planlægger en ferie eller begivenhed opsats på et budget, eller ønsker at skabe en langvarig skærm , skal du bruge kunstige blomster snarere end reelle blomstrer . Vælg høj kvalitet silke blomster , der ser realistisk at skabe elegant bord indretning. Du kan tilpasse den kunstige blomst arrangement til at koordinere med begivenhed farveskema , indretning tema eller ferie. Vaser fås i en bred vifte af materialer, såsom keramik og glas, samt en bred vifte af farver. Pick en vase, der passer til den type af kunstige blomster , du bruger til at skabe en sammenhængende look.Things du har brug
Kunstige blomster
Vase
Blomsterhandlere ' skum
Hobbykniv
dekorative accenter , såsom krøllede pilegrene myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

erhverve den type af kunstige blomster, du vil bruge i udsmykningen. Pick realistisk udseende faux blomster til at koordinere med den overordnede indretning stil eller et rum eller bord , så som orkideer til en tropisk tema eller røde roser til at skabe en aura af romantik.
2

Anskaf blomsten vase af dit valg til din blomsterarter arrangement . Vælg en lille, mellemstor eller stor vase , afhængigt af den ønskede størrelse af udsmykningen . Vælg en vintage porcelæn vase til et elegant look, en skinnende sølv fartøj til at skabe en moderne stil, eller en håndmalet keramik vase til en kunstnerisk vibe.
3

Klip et stykke blomsterhandler skum til at passe bunden af vasen ved hjælp af en hobbykniv . Placer cut- to-fit stykke skum i vasen.
4

Sæt faux blomster i vasen , skubber stængler i skummet for at skabe en sikker pasform. Arranger blomsten stilke efter højde eller farve.
5

Tilføj dekorative elementer til vasen. Accent blomst arrangement med kviste af kunstig baby ånde for et frisk udseende. Dekorere en fødselsdagsfest bordopstilling med en festlig ballon på en pind . Opret en eklektisk look ved at tilføje krøllet pilegrene eller tynde bambus stilke til arrangementet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com