Hvordan man laver en Heart Shaped Ivy Topiary
Topiaries er lavet i en række forskellige former for i hjemmet og i haven ved at forme og trimning vedbend , som det vokser . Hjerteformede vedbend er fortsat at være et fælles design , der passer nemt ind i husstanden keramik , mens du bruger indendørs vedbend sorter. Lav din egen hjerteformede vedbend topiary stedet for at bruge en masse på en færdig one.Things du har brug
18-gauge grønne blomster ledninger
Tænger
Bidetang
Potted vedbend plante
Wooden blomstret plante aktiepost med påsat ledning
24 -gauge grønt klæde -dækket blomster wire
Vis Flere Instruktioner
1

Twist to ender af 18- gauge grønne blomster ledninger sammen ca 1 cm fra spidsen .
2

Bend og forme ledningerne i et hjerte form ved hjælp af de snoede ender som centrum -top , og de modsatte ender som centrum bund.


3

Twist bunden ender sammen begynder omkring 3 inches fra spidserne.
4

Sæt wiren hjerte i midten af ​​potteplanter vedbend beholder . Hvis hjertet virker ustabil , wrap en blomstret pick omkring slutningen og bruge til spil wiren mere sikkert.
5

Skær adskillige 3-tommer stykker af 24 -gauge klud -dækket blomster wire . Kluden dækker vil holde tråden fra at skade bud plante vinstokke.
6

Vælg de længste vinstokke af planterne og forsigtigt wrap dem op på hver side af tråden hjerte. Fastgør dem med et stykke klippe tråd når det er nødvendigt ved forsigtigt at vride tråden omkring vin og hjerte 2 til 3 gange . Må ikke over twist eller bøje vinstokkene til at forhindre brud af vin .
7.

Hold planten vandes og i korrekt lys for det vokse , udfylde hjertet som vinstokkene bliver fyldigere og længere.

Hus Have © have.989214.com