Sådan Care for Cut Solsikker
De store fed opblomstringer af solsikker symboliserer sommer på en måde , som kun få andre blomster kan. Når du ønsker at bringe denne blæsende sommer føler indendørs, skære solsikker kan gøre dit hjem føler og ser afslappet og sommerlig . Hold dine solsikker friske og levende så længe som muligt i en vase med vand. Omsorg for afskårne solsikker dagligt for at sikre , at de forbliver livlig og styrket for mange days.Things du har brug
Tall vase
Commercial blomstret konserveringsmiddel
Skarpe sakse myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
KAYAK 1

Fyld en vase med koldt vand og tilsæt en pakke af kommerciel blomstret konserveringsmiddel til vandet. Rør vandet rask at opløse blomstermotiver konserveringsmiddel.
2

Hold enderne af solsikke stængler under koldt , rindende vand og klip fra den nederste tomme fra stilke med en saks. Skær stilkene ud på en 45 - graders vinkel.
3

Kontroller stilke for eventuelle blade, der kan sidde under vandstanden efter at sætte solsikker i vase . Hvis du finder nogen lave blade langs stilke , skær dem ud med en saks.
4

Placer solsikker i vase og arrangere dem i en visuelt tiltalende måde.
5

Placer vase af solsikker i en placering uden for direkte sollys . Vælg et sted væk fra kølige udkast og kilder til tør varme , hvis det er muligt .
6

Kontrollér vandstanden i vasen hver dag, og fylde den op igen til kanten for at holde det fuldt ud. Kig efter eventuelle shriveling blade eller blomster og fjerne enhver du finder.
7

Skift vandet helt hver tredje dag. Fjern solsikker og sæt dem til side . Hæld det gamle vand , skyl vasen , fyld den med frisk vand og tilføje en anden pakke af blomster konserveringsmiddel. Recut solsikke stængler igen under rindende vand , fjernelse af ca 1 /2 tommer fra bunden af ​​hver stængel . Placer solsikker tilbage i vasen .
8

Fortsæt den daglige pleje og erstatte vand helt hver tredje dag , så længe solsikker sidst .

Hus Have © have.989214.com