Marbles i blomsterdekorationer
Marbles er glaskugler , der ofte lavet således, at den indvendige side af marmor har en interessant farve og design. De fleste kugler er klare eller semi-transparent . Fordi kugler er glas , de ikke udvaskes mineraler som nogle sten vil og de ​​er attraktive eller nogle gange næsten usynlige , hvis de er placeret i et glas vase til at holde blomsterstængler i positionen af et arrangement . Klare Marbles
Klare kugler er en favorit for standard arrangementer. P mest almindelige marmor anvendt til blomsterdekorationer er klar. Specielle kugler er lavet i en nyre form med en bund, som er lidt flad mens den øverste er buet . Disse kugler ser næsten usynlig i en klar vase og de tillader stilke af blomsten arrangement at tage centrum . Stænglerne er placeret blandt kuglerne , så vægten af kuglerne holder stænglerne i den ønskede position .
Gennemsigtige farvede Marbles
Pink transparente kugler ser elegant , når parret med lyserøde roser .

gennemsigtige farvede kugler tillader blomst designer til at koordinere marmor farve med blomsterne. Dette skaber en unik og interessant blomster arrangement , især hvis arrangementet er stor, og vasen er lettere i udsigt af en person spise . Den ekstra interesse marmor farve gør arrangementet til at være attraktiv på forskellige niveauer.
Stor Marbles
Større kugler kan bruges som glas bobler i høje omdrejningspunktet vaser.

Større kugler anvendes i meget høj og tynd centerpiece vaser. Marbles er omhyggeligt arrangeret , når vasen er tom og stables til ligner bobler. Ofte kuglerne er både gennemskuelige og varierende størrelser. Bunden af ​​vasen er placeret over en lyskilde , således at i tilfælde af, at hele vase og dens suspenderede marmor bobler belyses nedefra. Hele vase gløder og blomsterarter arrangement foroven kan synes at eksplodere som visuelle fyrværkeri. Ofte små lette sprays er designet ind i blomsterne til at fremme denne effekt.
Accent Color Marbles
Solid farve accent kugler bruges til at skabe en WOW faktor i blomsterarrangementer.

når en blomstret designer ønsker at tilføje WOW faktor til et arrangement , hun vælger en kraftig accent farve. Placering af intenst farvet marmor i bunden af ​​en vase tilføjer et strejf af drama . Den blomst arrangement vil sandsynligvis være lige så fantastisk i alle hvide eller en stærk kontrastfarve til den valgte marmor farve. Denne kombination fungerer særlig godt i nutidige og moderne indstillinger, når accent farve begivenhed eller hjem er kraftfuld og stærk.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com