Blomsterarrangementer Lavet med Druer
Blomster ordninger kan omfatte en række materialer til at skabe en festlig design til ethvert område i dit hjem. Du kan bruge elementer til at supplere et værelse eller en sæson . Både friske og kunstige druer er populære tilføjelser til køkken og spiseplads indretning. På grund af de forskellige farver til rådighed , vindruer er alsidige hele året i sæsonbestemte design. Du kan tilføje drue klynger til ethvert design ved hjælp af en længde af blomster ledning viklet omkring stilken og fastgjort til skum eller grundmaterialet. Grape og blomsterkrans

Kranse er alsidige blomstret design , fordi du kan placere dem på vinduer, døre og vægge , enten enkeltvis eller i grupper. Du kan oprette kranse med druer , baby ånde , roser, mødre og vedbend eller andre blomster kombination , der passer til din indretning. Brug vinstok , halm eller tør - skum - krans baser for kunstige materialer , og våd skum for friske varer . Dæk dit krans base med mos , og derefter placere store roser og drue klynger jævnt omkring krans base. Vælg hvid eller røde druer til at supplere din indretning og andet materiale i kransen . Drue klynger med en lineær eller trekantet form fungerer godt for kranse fordi du kan vikle flok fra ydersiden af ​​kransen , på tværs af forsiden af ​​basen til indersiden. Brug lim eller wire for at sikre de roser og drue klynger til kransen base. Tilføj små mums , baby ånde og vedbend blade at udfylde åbne rum . Placer blomster og grønt i forskellige vinkler omkring drue klynger for at tilføje visuelle interesse og appel fra alle vinkler.

Cornucopia Basket

Fall høst cornucopias er klassiske arrangementer, omfatter druer. Dette design er udstyret med en blanding af efterårets blade , som eg og ahorn , blomster såsom roser, hortensia og lyng - og frugt , herunder røde, lilla eller hvide druer , græskar og granatæbler . Brug Floral skum i horn overflødighedshorn kurven for at sikre de klynger af frugt og blomster . Anbring et lag de længste blade på bunden af ​​arrangementet , således at de strækker sig bort fra kurven til en afstand, der er omtrent lig med dybden af ​​overflødighedshorn . Tilføj bundter af lange drue klynger og blomster oven på bladene , så de lå over det første lag , men enderne af bladene er stadig synlige . Efterhånden som du tilføjer druer og blomster , skal du vælge modsatte farver til visuel interesse . For eksempel placere hvide druer mod røde roser og røde druer med hvide hortensiaer . Fortsæt til lag klynger af druer med blomster, skaber en trappe -trin udseende. Som du placere drue klynger højere i design, tillade nogle af druerne til at dingle over kanterne . Du kan tilføje små græskar eller granatæbler nær toppen for at supplere de druer , hvis det ønskes. Kurven skal vises , at de druer , blomster og blade breder ud af kurven .

Køkken Swag

Swags er sjove blomstret design , der tilføjer friske slag farver til ethvert køkken . Du kan hænge et færdigt tyvekoster fra et skab på en væg eller lægge den over et spisebord. Start med en tyk fletning af halm eller et kabelforbundet flok kaprifolier filialer eller vinstok . Vælg mellemstore klaser af røde druer for design . Opret bundter af blomster ved at forbinde sammen stængler af små blomster og grønt såsom phlox , Delphinium , helenium og urter. Den blomsteragtige bundter skal være lidt mindre end drue klynger . Fastgør drue klynger til tyvekoster basen med lim eller wire , der begynder ved bunden , arbejder din vej opad i et zigzag-mønster , efterlader plads mellem klynger. Placer blomstermotiver bundter blandt drue klynger til at udfylde de åbne områder .
Drue og Daisy Tabel Urn

En høj urne fyldt med druer, tusindfryd og laurbærblade gør en slående arrangement på en ferie buffet bord . Placer en kegleformet skum brik i en høj blomstret urne . Start i bunden af ​​keglen og placere en række af røde kloden drue klynger omkring skummet. Brug dine største drue klynger for denne første række , fordi det fungerer som base for resten af designet. Lad nogle af druerne til at hænge over kanten af ​​urnen , hvis det ønskes. Fastgør drue klynger til kegle med wire eller lim. Tilføj en række af laurbærblade over druerne , og derefter en række af margueritter og en anden række af laurbærblade . Gentag rækkerne - begyndende med vindruer - indtil du fylder hele kegle. Da designet bestiger kegle, bør druer og blomster bliver mindre, så at konstruktionen ikke vises øverst tung. Du kan også alternative grøn, lilla og røde druer til visuel interesse .

Hus Have © have.989214.com