Hvordan laver Chrysanthemum Style Stof Blomster
Brug runde blomst hoved fyldt med en tilsyneladende endeløs række af kronblade af Chrysanthemum som inspiration til en eftermiddag brugt hengive din snu side. Fashion dit eget stof Chrysanthemum fra farverige uld følte at pryde et pandebånd , lave en revers pin , pryder forsiden af ​​en pude eller beklædningsgenstand , eller tillægger et lærred for farverige væg art.Things du har brug
papir
Compass
Saks
skrædder kridt
1/2 yard uldfilt
Dime
1-tomme brad befæstelser
Dekorative 1/2-inch knap
Hot limpistol

Vis Flere Instruktioner
1

Tegn en 2 -, 3 -, 4 - og 5-tommer cirkel på papiret. Skær alle cirklerne ud . Trace hver papir cirkel tre gange onto uld filt . Klip alle de følte cirkler.
2

Adskil kredse i stakke efter størrelse. Hold stakken af 2- tommer mærkes cirkler i den ene hånd med en dime i midten af den øverste cirkel. Gør klip hver 1/2 tommer langs kanten af stakken fra kanten af cirklen i til kanten af ​​skilling. Gentag med de resterende stakke af filt cirkler.
3

Stak de fire bunker af filt cirkler fra bredeste at smallest . Skub en 1-tomme brad befæstelser gennem midten af ​​stakken , og åbne den i bunden til at holde alle de følte cirkler sammen .
4

Vedhæft et dekorativt 1/2-inch knap til toppen af dykkeren med en prik af varm lim . Fnug kronblade af blomsten med fingrene. Twist og krølle nogle af kronblade med fingrene for at give blomsten mere dimension.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com