Iris og Daffodil Arrangementer
Iris og påskeliljer blomstrer i foråret og gøre slående ordninger for enhver begivenhed eller lejlighed . Begge blomster vokser på tykke stængler , der giver stabilitet , hvilket gør det nemt at arrangere dem smukt . Når du opretter iris og påskelilje arrangementer , tage hensyn til de krav, der er nødvendige for at holde de ordninger sund. Iris og Daffodil betydninger

Et arrangement af iris og påskeliljer ikke kun giver en slående farvekombination , det sender også et budskab . Ifølge sprog af blomster , påskeliljer symboliserer nye begyndelser og tegn på hengivenhed , mens iris betyder tro og håb , alle montering følelser til bryllupper . Alternativt begravelse arrangementer omfatter disse to blomster som symboler på genfødsel og evigt liv .
Pleje og håndtering af Iris og Påskeliljer

Både iris og påskeliljer er følsomme over for ethylen, en gas , som afgives af mange frugter og grøntsager. Hvis du gemmer blomsterne i køleskabet , så sørg for alle frugter og grøntsager er i lukkede beholdere . Må ikke recut påskelilje stængler lige før du arrangere dem . De udskiller en saft , træsko stilke af andre blomster , som er blandet med dem. Vent flere timer - mindst 6 - efter opskæring påskeliljer , før du tilføjer iris til arrangementet . Vær sikker på at suge blomstret skum i en fødevare løsning, før du begynder at oprette arrangementet .
Arrangement Designs

Overvej størrelsen af hver blomst , når du planlægger iris og påskelilje arrangement . Place iris blomstrer mod bagsiden af et arrangement , som deres blomsterstilke typisk vokse længere end de af påskelilje . Skær iris stilke , så de stige til to til tre gange højden af ​​vasen. Gør påskeliljer kortere til at passe foran iriserne i trekantede arrangementer eller placere dem i et cirkulært mønster omkring iris blomstrer i ovale arrangementer. Vælg mørke lilla iris til kontrast så meget som muligt med de lyse gule påskeliljer og udfylde i arrangementet med grønne områder.
Forlænger levetiden af ​​frisk afskårne Arrangements

Når du arrangerer iris og påskeliljer , vil du ønsker at sikre, at de vare så længe som muligt, eller for den nødvendige mængde tid for en begivenhed. Blomster mister deres kilde til næringsstoffer, når skåret fra de vigtigste plante. Blomsterhandlere vil give dig med pakker af blomster mad at tilføje til vandet. Du kan også lave din egen floral mad ved at tilsætte 2 spsk. frisk citronsaft , 1 spsk. sukker og 1/2 tsk. af blegemiddel til 1 liter vand .
Bevarelse Iris og påskeliljer

Du kan bevare blomsterne fra dine iris og påskelilje arrangementer , hvis det ønskes. Før de begynder at visne , vælge de flotteste blomster. Både iris og påskeliljer vil se godt når der trykkes. Læg en blomst på et stykke papir og dække det med et andet stykke . Placer blomsten i midten af ​​en meget tung bog, et sådant leksikon . Tilføj en vægt på toppen af bogen og overlade det til to uger. Alternativt tørre ud de enkelte blomster og placere dem i sarte maske poser til at bruge som duftende poser til at opfriske tøj skuffer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com