Hvordan man laver en Floral Basket
Du kan nemt oprette en kurv arrangement til at lyse op dit bord eller til at give til en, du elsker . Hvis du ikke har de blomster, du har brug for i dit eget værft , se på havecentre eller endog købmand, for blomster og andre blomsterarter forbrugsvarer, du kan få brug for . Kig efter blomster såsom roser, liljer , gerbera margueritter , Ranunkel og alstroemeria . Vælg en type af fyldstof blomst, såsom Statice , bittesmå asters eller baby ånde . Endelig skal du vælge én eller to typer af grønne områder. Læder blad bregne , ruscus , og eukalyptus er alle populære og let tilgængelige. Ting du skal
Friske blomster
Friske grønne
lille kurv
Floral skum (den slags , der holder vand)
Floral tape
Floral saks hoteltilbud Floral bånd gjort til en bøje (valgfrit)
Blomster ledning (ekstraudstyr)
Floral pick (valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
1

Soak blomstermotiver skum i en vask fyldt med lunkent vand i cirka 5 minutter . Placer skum på en plast kurv foring eller plade, og fastgør den med en løkke af blomster tape . Fastgør foring eller pladen til bunden af ​​kurven med en løkke af tape , så godt.
2

Place små stykker af grønt i bunden af ​​skum , der arbejder din vej rundt i kurven , så du har stykker overlappende og lidt vinklet ned over kanterne af kurven .
3

Vælg 6:57 af hver type blomst, du ønsker at bruge i dit arrangement. Brug mellem tre og fem forskellige typer af blomster i forskellige farver, former og størrelser. Snip dem til den rigtige højde , så din samlede ordning vil være lige så høj som du har brug for det at være. Fjern bladene fra dele af stilkene , der kommer til at blive sat ind i oasis .
4

Placer en stilk største type blomst i midten af kurven , så den stikker lige op . Placer de resterende fire stilke af denne samme stor blomst i en vinkel , spredt over hele kurven . Du vil have hver af de blomstrer til ansigt ud i en lidt anden retning , afbalanceret jævnt over hele arrangementet .
5.

Udfyld kurven med 3-7 stilke af hver af de resterende type blomst , arbejder fra største blomstrer til de mindste. De mindste blomster kan bruges til at udfylde mellemrum mellem hver af de større blomster ; dog efterlade noget plads omkring hver blomstre så dit arrangement er ikke for overfyldt.
6

Tuck i yderligere stængler af pyntegrønt , at arrangementet har brug for. Placer en sløjfe på håndtaget af kurven , hvis den har en, eller du kan wire stævnen til et blomstermotiv pick og sætte det ind i den forreste eller på siden af ​​skum til at dekorere arrangementet .


Hus Have © have.989214.com