Do It Yourself Calla Lily Omdrejningspunktet
Lav en overdådig centerpiece : en flødefarvet hvirvlede Calla Lily med fremspringende stamen , flamme -farvet eller lavendel miniature Callas, eller halv grøn calla knopper med spidse tips vej ud af en rede af bregner. Et display af Callas kan være så underspillet som tre delvist åbnet liljer beliggende i en fan af grønt , en enkelt stor lilje omgivet af krøllet pil - eller en lav vase fyldt med fløde blomster blandet med farverige calla knopper. At lære at klippe , sted og stabilisere Calla liljer giver dig de grundlæggende færdigheder til at udforme en gør-det- selv Calla Lily centerpiece. Vær forsigtig, når du håndterer og skære Calla liljer - de er giftige. Hvad du har brug
skål eller vase , 6 inches høj eller mindre
Floral skum Salg Room - temperatur vand
Floral konserveringsmiddel
Knife
havesaks
Calla blade , bregne blade og /eller krøllet pil
tørvemos , glas perler eller dekorative sten myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Harvest calla liljer om morgenen, når de har mest fugt i dem . Skær hver stængel med et lige snit i nærheden af ​​deres base for at undgå at efterlade stubbe af stilken på planten . Vælg knopper og liljer , der er delvis åbnet , eller lige er begyndt at helt åbne. Undgå liljer , der har været i fuldt flor i mere end en dag , eller at vise nogen visner eller pletter.
2

Slice blomstret skum til at passe til skål eller vase , hvilket gør det i mindst 3 til 4 inches tall at stabilisere liljer. Skummet vil ikke vise , så det er fint at skære tre eller flere stykker og trimme dem til at passe. Skub skummet ind i bunden af ​​beholderen, således at den passer stramt . Dette holder liljer på plads.
3

Indstil beholder til din centerpiece nær kanten af ​​en counter eller bord . Hold den største Calla Lily siden af ​​vasen. Justere sin position, således at dens dobbelt så høj som den vase , eller lidt mindre . For eksempel, hvis du bruger en 5-tommer høje skål til kernen , skåret stilken , så blomsten og stilken er omkring 10 inches lang.
4

Slice eller klip den Calla Lily stamceller ved en 45-graders vinkel . Skær andre Calla liljer mindst 2 inches kortere end den største Calla .
5

Poke et hul i midten af ​​blomsterarter skum mindst 2 inches dyb med kniven. Stick enden af ​​lilje stængel i hullet. Sæt de andre liljer ved hjælp af samme metode. For eksempel , skåret to mellemstore liljer 3 inches kortere end den store lilje og sætte en på hver side af midten calla . Skær nok calla knopper at skabe en ring af dem 1 til 2 inches fra hinanden omkring de tre vigtigste liljer. Alternativt vise de tre liljer på egen hånd.
6

Skær calla blade eller bregner , så de vil indramme liljer. For eksempel holde en calla blad ved siden af ​​skålen , skal du placere det, så det er høj nok til at drapere over kanten af skålen ved siden af ​​en lilje og derefter skære den på en 45 - graders vinkel. Skær nok grønne at omgive liljer. Alternativt skære stilke af krøllede pil i forskellige længder , med 5-7 af dem 2 til 3 inches højere end liljer og en anden fem 2 til 3 inches kortere. Skub pilestammer ind blomstermotiver skum mellem liljer og forskudte omkring dem. Forskyde stilke omkring liljerne , så de ligner planter, der vokser i naturen , i stedet for at arrangere dem i rækker .
7.

Tuck små håndfulde spagnum mos omkring stilke for at dække eventuelle udsatte blomstret skum , eller forsigtigt hælde små dekorative sten eller glas perler i skålen . Brug sten eller glas perler til udendørs centerpieces - den ekstra vægt hjælper med at beskytte dem fra blæser over i blæsevejr
hoteltilbud .

Hus Have © have.989214.com