Faux Stone Wall Teknikker
Dekorative malere har et svimlende antal sten overflader at vælge imellem for faux finish projekter. Nogle involverer enkle teknikker , som svamp og sprøjte . Andre faux sten overflader , såsom eksotiske marmor og halvædelsten malakit , kræver avancerede færdigheder til at opnå en troværdig gengivelse . Blanding præcise farver og have de rigtige værktøjer på hånden med til at sikre et professionelt udseende job. Fotografier eller en rigtig sten prøver giver en påmindelse om den ønskede effekt. Marmor

Hvid og grå Carrara-marmor er et ikonisk marmor, der er forholdsvis enkelt at kopiere. Begynd med en hvid base coat i en satin finish. Hvid og grå glasurer , tilfældigt børstet på og blandet med en masse klude , skabe det blødt look af lys marmor. Lang, tynd sign maleri pensler eller fjer skabe meget fine , bølgede linjer , der ligner veining i marmor. For den mest realistisk udseende , sørg for, at de fleste af de vener kører i samme diagonal retning, og at linjerne er parallelle med hinanden .
Limestone

Limestone er en simpel finish til genskabe . Påfør et tykt , ru base coat af hvid maling på en flad overflade . Tynd bånd skaber faux injektionsmørtel linjer , når du fjerner det ved afslutningen af ​​ruder processen. Limestone er temmelig lys og varm i farven, så bland et par tilsvarende farvede glasurer med ruder medium og hvid, gul okker og brændt sienna maling. Malere duplikere den lidt ru overflade af kalksten gennem en række ruder teknikker, såsom punktering , svamp , ragging eller sprøjt . Pouncing glaserede væg med en stiv stippling børste eller en naturlig havet svamp skaber en all-over teksturer af porerne. Duppe faux kalksten med klude gør naturligt udseende , lysere områder , hvor glasuren er fjernet.
Granite

Granit kommer i en vifte af varme og kølige grå toner . Påfør en medium grå base coat og bruge tynd tape til at blokere ud injektionsmørtel linjer . Bland en række af grå glasurer at fange række nuancer , der findes i granit prøver. Anvende de forskellige glasurer i tilfældige mønstre med en pensel. Genskab den plettede , naturligt udseende overflade af sten ved at duppe og dispergering glasuren med en håndfuld af klude eller plastikposer. En naturlig havet svamp, anvendt på en tilfældig område , efterlader en ujævn tekstur.

Malakit

Dekorative malere skaber udseendet af semiprecious malakit med en lys grøn base coat og en mørk grøn glasur . En simpel strimmel pap , slæbt gennem den glaserede overflade for at skabe lag af pjusket , organiske former , er det eneste værktøj, du behøver for at opnå de riller i faux malakit og andre agater . Begynd i hjørnet af din sektion af faux malakit , og overlapper dine pap slag , der arbejder udefra og ind Opret en endelig, centralt område ved at trække pap 360 grader , hvilket gør en afrundet form . Faux halvædelsten er mest troværdige , når de anvendes som små accenter eller som indlæg for andre væg behandlinger .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com