Hvordan til at konstruere en Secret Attic Door
Tilsløre en kvist døren til at holde det hemmeligt , vil i høj grad afhænge af rummets indretning og konstruktion. Det er ganske udfordrende at slette kanterne af en loftmonteret loftet døren for at gøre det skelnes fra den omgivende flade loft . Selv små ændringer i farve, form eller afskygning vil straks afsløre skjult dør . Men den letteste metode til at skjule døren er mønster replikation. Med denne teknik , er du ikke slette omridset af loftet døren - du faktisk kopiere det i resten af ​​loftet, som vil skjule det endda samtidig være i almindelig visning . Ting du skal
Målebånd
Claw hammer eller lille koben
Træ støbning ( tilstrækkelig mængde til loftet størrelse )
Molding negle
Røgalarm
Eye- bolt < br > 3 -fods reb myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

måle dimensionerne af loftsrum døren med målebånd.
2

Fjern alle støbning som omgiver døren. Brug forsigtigt en klo hammer eller lille koben , og undgå at beskadige loftet døren eller omgivende loft .
3 Loft støbning kan producere en elegant dekorativ effekt , der ikke kun vil skjule loftsrum døren, men vil skabe en fantastiske udseende

Construct et dekorativt gitter af støbning i hele loftet, hvor hver "kasse" er nøjagtig den samme størrelse som støbning omkring loftet døren . Den støbning kan være glatte strimler af træ eller elegant formet - valget er dit. Håndliste ( også kendt som " stol jernbane "), eller bed støbning kan se de bedste på loftet, men drøfte dine planer med din lokale isenkræmmer , når de vælger støbning .
4

Begynd at bygge grid ved først indrammer loftet døren med støbning. Fastgør støbning til loftet med neglene . Støbningen skal helt skjule mellemrummet mellem døren og loftet , men du bør sørge for, at loftet døren har clearance gennem støbning. Derefter installere støbning udad over loftet , hvilket gør hver "kasse" ser identisk med den "kasse" omgiver loftsrum døren.
5

Fjern eventuelle hardware ( drejeknapper, reb håndtag, osv.) fra loftet døren. Paint den hardware, der ikke kan fjernes (dvs. hængsler ) at blande hardware i loftet farve. Hvis loftet døren er simpelthen et panel, der er skubbet op og ud af den måde , er du færdig . Hvis døren skal trækkes ned , gå videre til næste trin.
6 Fjern ikke en fungerende røgalarm . Det kunne forlade dit hjem mindre beskyttet.

Fjern " modet " af en røgalarm . Gør så meget tom plads inde i detektoren som muligt, men ikke skader nogen mekanismer , der holder låget lukket.
7.

Mount den tomme røgalarm på loftet døren, centreret på den modsatte side af den hængsler .
8

Bor en eye- bolt gennem indersiden af detektoren og ind på loftet døren. Sørg for, at det er stramt, og siddende dybt nok, at låget på detektoren kan stadig tæt .
9.

Bind rebet for øjet -bolt og spole rebet inde i detektoren. Luk låget for at skjule rebet.
10

Når du nødt til at droppe loftet døren åbne detektor og trække ned på rebet.
< br >

Hus Have © have.989214.com