Hvordan til at dekorere en Mantel med messing Lysestager & Stearinlys
En pejs mantel giver et tomt lærred i form af udsmykning . Dette indbyggede hylde tilbyder et sted at vise prydgenstande. Tilføjelse messing lysestager med stearinlys giver det udseende af en æra forbi og låner en gamle verden atmosfære til et værelse med en pejs. Vælg et arrangement , der går bedst med dine udsmykning . Instruktioner
1

Placer et enkelt lysestage i Mantel centrum. Put en lysestage på hver side af Mantel. Hvis du har tre eller flere , spænder messing lysestager jævnt over Mantel.
2

Vælg stearinlys farver til messing lysestager , der matcher eller går godt med de vigtigste farver, som findes i rummets møbler og tilbehør . Brug de samme stearinlys farver hele Mantel for konsistens af udseende.
3

Place andet tilbehør mellem messing lysestager . Brug objekter, der er bredere og ikke så høj for at opnå et niveau af balance og forhindre området i at blive overvældet af højden. For eksempel placere en bred keramisk skib i midten af ​​to lysestager af messing .
4

Drape et stof runner , der spænder over Mantel og hænger lidt over kanterne til at give området nogle farve . Vælg et stof farve, der matcher de stearinlys.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com