Hvordan laver man et Oval Shower Ring
Shower ringe er en vital badeværelse tilbehør, hvis du er afhængig af et gardin til at dække karret. Ringene snap på bruser rod og holde gardinet på plads. I stedet for at købe dem fra butikken , oprette dine egne brugerdefinerede brusebad ringe i en oval form , der passer med dit badeværelse style.Things du har brug
Målebånd
18- gauge kobbertråd
Wire cutter
Modeling ler myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål omkredsen af dit brusebad stang med et fleksibelt målebånd
2

udskårne stykker af 18 . - gauge kobbertråd i en længde på mindst 2 inches længere end bruser rod omkreds. Lad et stykke for hver oval brusebad ring du planlægger at gøre .
3

Bøj bruser ringe i en oval form , hvilket efterlader et hul på omkring en tomme mellem hver ende af tråden til at tillade til fastgørelse til bruser rod . Brug en tang til at hjælpe med at bøje ledningen , hvis det er nødvendigt .
4

Roll to lige store stykker af modellervoks til en kugle . Skub hver kugle over den ene ende af kobbertråd for at tilvejebringe en dekorativ effekt, og at dække de skarpe ender . Gøre boldene lille nok til at passe gennem hullerne i bruseforhænget .
5

Bag modellervoks ifølge anvisning på emballagen , eller lad det lufttørre , hvis relevant. Den kobbertråd er ovn sikker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com