DIY: Hvordan laver Tile Grænser for Mirrors
Når du er redecorating et badeværelse i dit hjem, kan du gøre badeværelset ser mere kunstnerisk og farverig ved at installere en flise kant omkring spejlet. Selvom du kan have en flisebelagt spejl grænse professionelt installeret , kan din budget ikke giver mulighed for en professionel installation . En løsning er at anvende badeværelsesbelægninger selv ved hjælp af et par grundlæggende materialer, som du kan finde på ethvert hjem forbedring butik. Dette giver dig også mulighed for at tilpasse udseendet af flisebelagt spejl grænsen passer til dine personlige style.Things du har brug
Slibning buffer
Shop vakuum
vaskeklud
Fin fuger
Murske hoteltilbud små fliser myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sand områderne omkring spejlet , som du vil anvende flisebelægning ved hjælp af en slibning buffer. Dette vil fjerne snavs og vilje sand ned ujævnheder på væggen.
2

Støvsug områderne omkring spejlet og de omkringliggende områder ved hjælp af en butik vakuum for at fjerne støv og snavs fra slibning. Tør væggen ved hjælp af en vaskeklud .
3

Spred en 1/4-inch lag af fine fuger over området omkring spejlet , vil du blive flisebelægning ved hjælp af en murske . Påfør fuger i et jævnt lag .
4

Press små fliser på fuger , at skubbe dem ind i væggen for at sidde i en dybde på 1/8 tomme i fuger . Space hver flise 1/8 tomme fra hinanden.
5.

Dæk fliserne med en 1/8-inch tykt lag af fint fuger. Påfør fuger i et jævnt lag .
6

Tør injektionsmørtel off af overfladen af ​​hver flise ved hjælp af en vaskeklud . Lad fuger i mellem fliserne intakt .
7.

Lad fliselægning tørre i 12 timer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com