Hvordan man laver en poleret beton Table Top
Du kan tænke på beton som kedelige grå materiale, der anvendes til at bygge fortove og indkørsler , men denne bemærkelsesværdige materiale er praktisk , alsidig, omkostningseffektiv og har sin egen unikke skønhed. Fordi det starter som en formløs gylle, kan du forme den ind i næsten enhver form, du ønsker, herunder en attraktiv , funktionelle og ekstremt robust, poleret bord top.Things du har brug
3/4-inch-thick , melamin - belagt spånplade
bordrundsav
hammer og søm , en brad sømpistol og stifter eller en magt skruetrækker og skruer
Power Bor og borehoveder Salg Level
caulk
Shims
Færdigblandet beton blande
Plastic plade
Plastic spartel (valgfri)
Electric poler
Diamond polering myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Bestem dimensioner af dit bordplade, herunder længde, bredde og tykkelse. Brug en tabel sav til at skære 3/4-inch tyk, melamin -belagt spånplade til de passende størrelser . Melamin belægning vil give en glattere finish på din beton, der vil kræve mindre polering.
2

Saml dit bord top form. Du kan fastgøre stykkerne sammen med en brad sømpistol , eller du kan bruge en hammer og søm eller skruer. Overvej at bore pilot huller , hvis du kommer til at fastgøre stykkerne sammen med søm eller skruer . Dette vil hjælpe med at holde spånplade fra opdelingen. Caulk de indvendige samlinger og glatte caulk linjer med fingeren for at skabe en jævn kant på den tørrede beton .
3

Bland beton, i henhold til producentens anvisninger. Der er en bred vifte af betonblandinger fås hos din lokale home forbedring butik . Overvej at bruge en sort, der er specielt sammensat til bordplader. Disse blandinger kan være lettere at arbejde med for støbning projekter , og de giver større styrke på de reducerede tykkelser regel ønsket konkrete bordplader . Sikre, at alle de tørre pulver er helt våd og grundigt blandet .
4

Placer din bordplade formular på en robust , fast overflade. Kontroller formularen med et niveau. Brug shims til at justere form, indtil er netop niveau , fra side til side og frem og tilbage . Hæld i den konkrete blanding og distribuere det jævnt i hele formularen. Udfylde formularen fuldstændigt. Reducere eventuelle luftbobler i betonen ved forsigtigt at banke på siderne af formen , indtil der ikke flere bobler op til overfladen .
5.

Dæk overfladen med plastfolie og lad betonen hærder. Forskellige sorter af beton har forskellige hærdetider . Tjek producentens anvisninger og lade betonen hærde i det foreskrevne tidsrum , som kan være op til flere dage , før du fjerner bordpladen fra den konkret form. Følg producentens anvisninger om, hvorvidt du har brug for at tåge betonen med vand for at holde den fugtig under hærdeprocessen .
6

Fjern formen fra det konkrete bordpladen. Lirke lange ende af rammen fra ved hjælp af de korte ender af rammen for gearing snarere end beton. Dette vil forhindre skæmmer betonoverfladen . Hvis rammen sidder fast på beton, smutte en plastik spartel mellem det konkrete og rammen til forsigtigt at lirke dem fra hinanden.
7

Vend beton bordplade igen og sæt den på en robust arbejde overflade . Monter en elektrisk poler med en diamant polering pad. Start med en grovere grus , såsom 50 - grus , til at slibe off enhver uvedkommende materiale . Gå tilbage over overfladen med finere grus diamant polering til mindst 400 - grus , indtil du opnår det ønskede niveau af polish. Indstil din færdige poleret beton bordplade på dets ramme .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com