Sådan dekorere med Muted Gul
Vælge, hvordan at dekorere et rum kræver en god del planlægning og overvejelse. Du skal beslutte, om en farve til at male væggene , og derefter beslutte, hvordan lys , at farven skal være. Du er også nødt til at finde andre farver , der vil koordinere godt med dit valgte væg farve. Dette gøres bedst ved at studere et farvehjul og ved at afprøve , hvor godt visse farvekombinationer arbejde sammen. Dæmpet gul kan bruges til at skabe varme og trøstende interiører , især når det er parret med specifikke harmoniske hues.Things du har brug
farvehjul myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kontakt en farvehjul at lære, hvad farver fungerer bedst med dæmpet gul. Color harmoni opstår, når forskellige nuancer er sat sammen for at skabe en farvekombination , der behager øjet. Et analogt farveskema baseret omkring dæmpet gul benytter de to farver på hver side på farvehjulet . Farver, der er analoge til dæmpet gul kan omfatte en lysere gul, gul-grøn, gul -orange og orange, afhængigt af skyggen af ​​dæmpet gul , du bruger. En supplerende farveskema er lavet ved hjælp af en given farve og farven direkte på tværs fra det på farvehjulet . Dette skaber en stabil kontrasterende effekt . Dæmpede gule nuancer er suppleret med nuancer af blå -violet og violet . Brug disse farver for at skabe harmoniske design projekter .
2.

Beslut dig for et farvetema for den plads, du er udsmykning . Du kan opnå en moderne effekt ved at tilføje elementer af orange og lilla til dæmpet gul. Skabe et look , der minder om engelsk interiører ved at tilføje nuancer af grøn, rød og blå. Brug lysere nuancer af gul samt dæmpede gule toner til at oprette en solrig plads. Tilføj bløde nuancer af rød og orange til at skabe en varm og beroligende omgivelser . Brug en hvid trim omkring dæmpede gule overflader for at skabe en enkel , sprød og elegant effekt.
3

Tag inspiration fra naturen. Farver findes sammen i naturen ikke altid følger en streng mønster eller regler for design. Men naturligt forekommende farvekombinationer er ofte harmonisk, smukt eller slående. Tag en tur udenfor eller gennemse billeder af blomster, dyr eller natur scener at finde inspiration. Et eksempel på en natur-inspirerede farvekombination er dæmpet gul vægge trimmet i off-white accent med tekstiler i afdæmpede og mudrede nuancer af mursten og taupe. Dette set- up er inspireret af farver, som findes i en bondes mark i sensommeren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com