Kan du have to forskellige farve trægulve fra værelse til værelse
? Installation af samme hårdttræ gulvbelægning i alle rum er typisk standard valg, men det er ikke altid muligt. Nogle gange er det ikke engang det rigtige valg æstetisk . Mange hjem har hårdttræ -etagers værelser ud for køkken eller bade med fliser eller vinyl, men skifter fra et løvtræ til en anden er en smule tricky . Nøglen til at bruge to forskellige hårdttræ farver gør mix ligne en bevidst design statement . Risiko for en Color Mix

bruges i hele et hjem, en enkelt hårdttræ gulvbelægning skaber kontinuitet , især hvis du har en åben grundplan . Det hjælper forene værelser med forskellige farver og indretning stilarter. Fordi øjet flyder jævnt langs gulvbrædderne fra rum til rum , det selv gør hjemmet synes større . Ligeledes ved hjælp af forskellige gulve farver i forskellige rum stopper øjet og kan gøre et rum synes mindre og usammenhængende . Realtor.com advarer om, at blandet gulv kan påvirke dit hjem potentielle salgspris .
Hvornår skal Mix
p Hvis du bygger en tilføjelse eller reparation af skader efter en lækage , du har intet andet valg end at bruge en anden overflade , hvis den oprindelige farve er ikke længere tilgængelig . På andre tidspunkter , ved hjælp af to forskellige gulvflader er design relateret. Fordi en anden overflade er trække øjet , kan du bruge det til at fremhæve en dramatisk indgang , for eksempel, eller at skelne spiseplads i et åbent koncept interiør. Måske du bare vil have en mørkere gulv i hulen eller et lettere look i køkkenet.
Sådan Mix

Ved blanding finish , overveje planke bredde , planke retning , farve undertone , tonal variation og korn mønster. Når plankerne i tilstødende værelser køre den samme måde , øjet forventer dem til at se det samme. Brug identiske plankebredderne for begge farver , eller , endnu bedre , ændre retningen . Hvis plankerne i den første farve løber i længderetningen, lægge det andet i bredden eller på diagonalen . Woods med samme undertone ser godt ud sammen . Cool , varme og neutrale undertoner synes grå , guld og beige , hhv. Træ pletter er ikke uigennemsigtig . Kornet forårsager tonale sort. Hvis en overflade varierer betydeligt , kan du bruge en af ​​sine toner til den anden med et gran , der er mindre tydelig . Hvis begge finish har prangende kerner med masser af farve kontrast , de fuldstændige.
Binde Mix sammen

For at binde de to hårdttræ slut farver sammen , den ene overflade skal referere den anden. Hvis den ene værelse har medium - farvet træ og den anden har mørke, for eksempel inkorporere en indlagt grænse , medaljon eller starburst med mørke områder i mediet -farvede gulve . De mørke kroge behøver ikke at matche den mørke -etagers rum nøjagtigt. Så længe farverne er ens, og at de ikke røre ved, øjet ser dem som relateret . Hvis fancy indlæg er ikke i budgettet , få en lignende effekt ved at bruge et eller flere stykker af mørkbejdset træ møbler i rummet med mellemlang farvede gulv .
Application hoteltilbud

Hvis du går fed med dit gulv , nedtone dine møbler og maling farver så det færdige rum ikke er for travlt, især hvis du ønsker ordet for at være et samlingspunkt . The Rocky Mountain Collection hjemmesiden foreslår du matche de undertoner i din trægulve snarere end at forsøge at supplere de vigtigste gulvet farvelægning med væggen maling. Hvis du har gulve i to værelser, der præsenterer en stærk kontrast , se, at overgangen punkt er godt konstrueret til at reducere virkningerne af ændringen, og strømmen synes mere naturligt.

Hus Have © have.989214.com