Sådan Paint farver til at matche en Brun Sofa
En brun sofa er en velsignelse i forklædning , når det kommer til boligindretning . Brown kan virke kedelig og normal, men i hænderne på en talentfuld indretningsarkitekt , kan en brun sofa blive en perfekt mulighed for at skabe en sofistikeret farveskema. Da en masse af møbler er fremstillet af naturlig finish brun træ alligevel, kan en brun sofa anvendes til at styrke en stærk brun farve i rummets indretning. Det næste skridt til at skabe dit farveskema er at vælge den rigtige maling til dine vægge. Farven på væggene og farven på sofaen vil kombinere til at gøre din palet , hvorfra alle andre farver i rummet vil blive udledt. Ting du skal
maling prøver myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Vælg mellem mørkere farver til væggene i et større rum. I et stort rum med høje lofter og store vinduer, vil en rig, dyb farve som rød lave en varm og intim indstilling. Andre mørke farvevalg omfatter mørk grøn for en Jordet farvesammensætning og navy til en mere alvorlig , voksne farveskema. Du kan overveje mørk brun så godt , men for meget brun i rummet kan begynde at blive mat .
2

Vælg fra lyse farver til væggene i et mindre rum eller i et rum, gør ikke 't har meget adgang til dagslys. Farvevalg i denne kategori kunne omfatte guld, salvie grøn eller grå blå. Undgå forudsigelige farver som creme eller hvid, så de ikke bliver kedeligt.
3

Køb prøver af dine foretrukne farvevalg. Paint prøverne på væggen over sofaen i store firkanter, ved siden af ​​hinanden , så du kan sammenligne dem.
4

Se de maling prøver på forskellige tidspunkter af dagen og natten , i alle de forskellige kvaliteter af lys, til at beslutte, hvilken farve der er bedst for dig .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com