Ideer til at designe en piges soveværelse med sort, hvid og pink
Pink er en farve, ofte betragtes som når du maler en piges værelse , og med tilføjelsen af hvide og sorte , farvepaletten arbejder for piger i en bred aldersgruppe . Uanset om du går med en fantasifuld fri hånd design på væggene eller bruge foretrukne eventyrlige illustrationer til at dekorere rummet, vil det pink, sort og hvid farvekombination glæde en pige og inspirere mange søde drømme. Lunefuld strøg

En farve kombination, der virker i en børnehave lige op gennem en plads til en preteen , valg af sort, hvid og pink er både feminin og energisk. Når du starter med meget bleg lyserød væg maling , du sætte scenen for de resterende koordinerende farver. " Drama vægge" er ikke kun for voksne mellemrum , og når du male væggen , der indeholder den døråbningen sort , tilføjede fri hånd hvirvler og ruller ser finurlig . Bedding i lidt dybere nuancer af pink og toppet med klassiske hvide nitter pudevår lysere rum og gør det lille -girl - venligt. Koordinere fantasifulde design fra drama væg på bureau skuffefronter og en håndmalet område tæppe at fuldføre rummet.

Grafiske blomster

Små piger og blomster ser ud til at går hånd i hånd . Bleg lyserød væg maling er en nyttig baggrund for store, håndmalede blomst former, der har hvidt og pink kronblade . Et center knop er den perfekte undskyldning for at tilføje et strejf af sort til kunstværket. Showcase nogle kreative hånd, ligesom prikker , hvirvler eller endda barnets navn malet i den cirkulære centrum. Når du maler en sort kontur omkring alle elementer i blomsten , resultatet afspejler den illustrative stil i mange børnebøger. Lad vægmaleri til nåde væggen over barnets seng , og derefter bære tema i hele rummet ved topping lys rosa sengetøj med en blomstret dyne. Brug en blomst område tæppe til at varme i rummet, mens hvidkalkede kommoder og ende tabeller afslutte transformation.

Polkaprikker

Peel - og - stick grafik er en hurtig og nem måde at tilføje et stort plask i en piges værelse. Prikker i mange størrelser fås i pink og sort , og kan bryde op en standard hvid soveværelse væg i en festlig måde . Når du placerer prikker på en eller to af rummets vægge, kan du afspejle temaet med bittesmå prikker på vinduet tynde og sengetøj . Paint træ kommoder lyserød og hvid , og tilføje en sort prik med en blank rund skuffe pull . Rund, dot -lignende nyhed tæpper spredt på gulvet prikken over i'et .

Story Books

En søgning gennem dit barns bibliotek vil give godt afsmeltet billeder af fe kontrollampe prinsesser , blomsterhaver og dyr , der passer i dit farveskema . Color- scan billederne fra hendes yndlings bøger, og stel i lys rosa eller hvide trærammer . Hæng dem til at dekorere væggene over hendes seng, skrivebord og døråbning . Læs gennem bøgerne for prosa, der reflekterer over venskaber , selvværd og skønhed, så hånd -write i sort maling på væggen for at minde din tot af gode erfaringer . Solid lys rosa sengetøj og hvidkalkede møbler varme Værelset uden at distrahere fra værket .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com