Teenage værelses Idé med et asiatisk tema
Teenagere kan lide at dekorere deres værelser i voksen stil. De er vokset fra tegnefilm og værelser med blomster og enhjørninger . De drages mod rum , der er unikke , og dem , der vise deres individuelle stil. Asiatisk-inspirerede værelser fokus på rene linjer og korrekt placering af møbler i forhold til hinanden og til vinduer og døre. Målet med asiatisk-inspirerede soveværelse indretning er at fremme balance , komfort, skønhed og harmoni. Indretningen holdes på et minimum. Belysning

Lys er en vigtig faktor i ethvert soveværelse indretning. For en asiatisk-inspirerede teen værelse kan du hænge papir lanterner fra loftet. Store runde lanterner , der passer på kan hænge fra en krog over sengen for at skabe en blid glød af lys. Vælg lavt watt pærer eller farvede pærer til en beroligende effekt.
Tilbehør

Hæng kun en eller to kunstværker på din teenagers væg. For en asiatisk-inspirerede værelse er det vigtigt ikke at proppe alt for meget ind i ét rum. Målet er at skabe et rummeligt miljø , der giver din teenager til at tænke og føle . Du ønsker at skabe et rum , der rydder sindet. Hver tilbehør skal have sin egen plet og ikke placeres ved siden af ​​et andet element . Fjern alt fra Værelset , at din teenager er vokset fra eller ikke længere bruger . Placer pyntepuder på gulvet til at sidde eller oprette og hele området med pyntepuder . En stor hånd fan kan spredes på væggen for at tilføje asiatisk stil.
Møbler

Vælg lave møbler over store voluminøse stykker . Placer en madras på gulvet , eller vælg en lav platform seng. Vælg andre lave stykker til rummet , såsom en lang underholdning center eller boghylde . Minimer møbler samt tilbehør til at holde rod på et minimum. Sort lak møbler matcher godt med de fleste andre farver, og den skinnende sorte møbler tilføjer et strejf af moderne stil. Hvis du vælger naturtræ, vælge lys fyr eller bambus til accent ther indretning og lysne op i lokalet.
Color

Vælg din teenagers yndlingsfarver til at dekorere en asiatisk inspirerede værelse. Prøv at opmuntre lyse farver eller jordfarver . Hvis din teenager elsker farven sort tillade hende til at vælge sorte møbler . Accent sort med en kirsebærrød . Male væggene te grøn og bruge grøn accent puder på sengen. Vælg jade eller lysegul hvis din teenager kan lide pastelfarver. Brug orange og lilla for teen der elsker dristige farver .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com