# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> Decor Styles >>
Udsmykning ideer , hvis du har grønne vægge og Dark Brown Møbler
Brown, som er forbundet med sikkerhed og stabilitet , er en neutral farve , der går godt med de fleste farver. Men grøn , som er forbundet med naturen og med energi, der er beroligende og afslappende, kan kun kombineres med bestemte farver for at skabe et look, der er en fryd for øjet . Disse er blot et par ting , du skal overveje, når dekorere et værelse med grønne vægge og brune møbler for at skabe et rum med stilfuldt interiør . Glarmestre

lave et lille rum med grønne vægge og brune møbler synes større ved at vælge den samme farve vinduet behandlinger som farven på dine vægge . Det gør vinduet behandlinger blande ind i væggene i stedet for at skabe kontrast , som bryder strømmen af ​​rummet. Du behøver ikke at matche farven på dit vindue behandlinger præcis til dine vægge , men bruger en lysere eller mørkere nuance af grøn , for eksempel. Hvis du ikke har et lille værelse, kan du matche dit vindue behandlinger til farven på dine møbler, såvel som til nogen af ​​farverne på dine bløde møbler.
Floor
< br >

Vælg en grøn eller brun tæppe eller hårdttræ eller laminat trægulve for et værelse med grønne vægge og mørkebrune møbler. Disse gulve valg trække udseendet af rummet sammen . Desuden ved at matche dit gulv til dine vægge eller møbler , du fjerne kontrast , som med dit vindue behandlinger . Vælg gulv i en lysere nuance af grøn eller brun for at gøre dit værelse ser større ud. Men for at skabe en hyggeligere plads, kan du vælge en mørkere nuance af grøn eller brun for dine gulve .

Boligtekstiler

Bløde møbler er stoffer anvendes i dit hjem og omfatter duge , gardiner , sengetøj og polstring. Vælg bløde møbler i et stof med farver, der matcher din brune møbler eller dine grønne vægge . For eksempel kan du dekorere med pyntepuder med forskellige nuancer og print i brun eller grøn for en monokromatisk ordning . Men du kan skabe kontrast ved at dekorere med pyntepuder i farver, der går godt med grøn , herunder rød , pink og rødbrun, som er grønne komplementære farver, eller farver direkte på tværs fra hinanden på farvehjulet . En anden farveskema, der går godt med grøn er den analog farveskema , eller farverne side -by- side på farvehjulet , såsom grøn, blå -grøn og blå.

Tilbehør
< br >

dekorere et værelse med tilbehør i grøn eller brun for at skabe flydende i rummet. Som eksempler kan nævnes udsmykning med grønne eller brune bordlamper, et område tæppe , stearinlys, vaser og skåle. Som med dine bløde møbler , kan du tilføje farve til et rum ved at dekorere med tilbehør i supplerende eller split komplementære farver . Ligeledes brun møbler, især træmøbler, går godt med tilbehør såsom en naturlig fiber område tæppe som sisal , vævede kurve, smedejern lysestager og væg udsmykning . Desuden klare , grønne eller brune glas vaser og skåle gå godt i et rum med grønne vægge og brune møbler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com