Pejs Candle Idéer

Den mørke konkave hul af en pejs er det perfekte område til at vise levende lys. Det er et af de sikreste steder i dit hjem for at placere stearinlys , fordi det blev gjort til at indeholde brande. Brug andre reflekterende overflader til at fremhæve lys fra stearinlys og genskabe omdrejningspunktet at pejsen oprindelig var ment at være . Brug disse pejs stearinlys idéer til fester, en romantisk aften eller endda til hverdagsbrug familie nydelse. Når du vænne sig til den rene og let candlelight glød i din pejs , kan du aldrig ønsker et træ brand igen. Salg Tiers af fyrfadslys Salg

En hurtig og nem måde at tilføje en billig gruppering af stearinlys din pejs er med fyrfadslys . Placer fyrfadslys i forskellige højder for at gøre grupperingen interessant. Arranger kort, mellemlang og høje klare drikkeglas vendt på hovedet hele gulvet i din pejs åbning og placere en te lys på toppen af ​​hver enkelt. Dette er en fantastisk måde at have ild for æstetik i varmere vejr eller som en hurtig dekorativt idé, når vært for en get sammen.
Hver Candle in the House of

Ekliptiske arrangementer af stearinlys arbejde godt inde i en pejs åbning. Brug alle de lysestager , du kan finde rundt i dit hjem fra de høje koniske holdere til korte votives og arrangere dem i hele pejsen gulvet.
Mirrored bloklys

Lean en par spejl fliser eller en lille væg spejl mod bagsiden af ​​kaminåbningen . Foran spejlene placere fire eller fem almindeligt bloklys hvide der sidder på toppen af ​​tallerkener. Anvende søjler af alle forskellige størrelser , både i højde og tykkelse. Når denne gruppering er tændt , vil det give en illusion af det dobbelte af stearinlys .
Floating Candles

Brug en stor , klart glas punch skål og fyld den med vand, der er tonet med blå levnedsmiddelfarvestof . Placer flydende stearinlys inde i denne skål og sætte det inde i din pejs åbning. Placer et par champagneglas rundt i skålen fyldt med den samme farvede vand og en flydende lys . Dine venner vil ikke kun blive forbløffet over din kreativitet , men ild og vand refleksioner vil holde dem tryllebundet , lige som en brølende brand ville.
Farvede Votives Salg

Pickup nogle billige spejlede fliser og placere dem på gulvet i din pejs . Placer flerfarvede offerfund lysestager på toppen af ​​spejle. Når tændt , vil lysene ligne farverne i julelys . Dette arrangement fungerer godt for helligdage eller enhver anden tid , du ønsker at bringe i nogle farve til din stearinlys pejs.

Hus Have © have.989214.com