Sådan Care for 3 Wick Stearinlys

Den stemning og humør sæt af stearinlys appellerer til mange mennesker. Når du tilføjer subtile dufte, stearinlys ofte giver off, kombinationen skaber et tiltalende miljø i hjemmet. Kombiner votives, søjler, tilspidset og tre- wick stearinlys sammen og du har en lys gruppering , der vil sætte en behagelig stemning . Omsorg for tre - wick stearinlys omhyggeligt, når du brænder dem for at sikre de smeltende voks ophold på toppen af ​​stearinlys. Hvis voks løber ned langs siden, kan det beskadige stearinlys.
Hvad du har brug
Saks
lysestage
Lighter
Wick gravearm ( eller anden lang metal gennemføre)

Instruktioner
1

Trim alle tre væger i lige højde på 1 /4-inch med saksen . Kassér de overskydende væger - ikke forlade dem på stearinlys
2

Sæt stearinlys i en lysestage , der kan indeholde smeltet voks ( i tilfælde af, at voks smelter ned side af lyset) . .
3

Lys alle tre væger med lighter samtidig med lighteren.
4

Placer en tre- væge stearinlys i en brændende sted fri for alle udkast . Hvis du har kæledyr eller små børn , sted brændende stearinlys i steder kan de ikke nå.
5

Føre tilsyn med stearinlys , da det brænder for at sikre det brænder ordentligt. Da de tre væger brænder , vil de til sidst smelter sammen på toppen af ​​stearinlys i en stor pulje af voks. Sørg for, at denne pulje af voks forbliver væk fra den ydre kant af stearinlys , fordi hvis det kommer for tæt på , vil det smelte over kanten af stearinlys og voks vil løbe ned langs siden af ​​stearinlys. Udkast i en rum kan skubbe voks for tæt på stearinlys kant .
6

Sluk lyset , hvis voks pulje får inden for 1 tomme af den ydre kant og lade voks til at hærde helt, før gentænding den stearinlys. Den bedste måde at slukke et stearinlys er at anvende en væge gravearm ( eller et andet metal gennemføre) til at skubbe den tændte vægen under den smeltede voks . Dette vil straks slukke vægen uden røg . Træk vægen tilbage ud af voks og rette det, når du slukke det. Gentag dette med hver væge .

Hus Have © have.989214.com