Sådan Hang Lamper Fra et Swag Hook & amp; Toggle Bolt

Hængende lysarmaturer , såsom swag lamper, er forholdsvis enkel at bruge en speciel Swag krog og skifte bolt. Ophængskædens bolt består af to metal seler tiltrådte i midten af et hængsel aksel og holdt hinanden med en fjeder fastgjort til akslen , som også tillader en bolt til tråd igennem det . Toggle bolt kan foldes ned for at reducere dets bredde, og indsættes derefter gennem et hul i loftet. Fjederen åbner skift mellem seler bag loftet , hvilket giver en solid opbakning til Swag krog til at skrue ind , sikring det loftet til at holde belysningsarmatur .
Hvad du har brug
Stud Finder
Elektrisk boremaskine med 1 /2-inch bit Salg 2 skift mellem bolte
2 swag kroge
belysningsarmatur
Instruktioner
1

Lav en lille, men synligt mærke med en blyant på loftet , hvor du ønsker det Swag lampe til at hænge . Foretag et andet mærke på loftet nær væggen og tæt på hvor stikkontakten er for lampen.
2

Før stud finderen over området omkring mærket til at finde den nærmeste loft tværbjælke . Hvis den nærmeste bjælken er ikke inden for 2 inches af mærket , skal du flytte mærket til mindst 2 inches fra den nærmeste tværbjælke . Gentag denne procedure med mærket på loftet nær væggen .
3

Bor en 1 /2-inch hul gennem loftet . Skru Swag krog på enden af ​​den toggle bolt . Fold seler i slutningen af ​​toggle bolt sammen mod bolten, så at den vil passe gennem hullet . Gentag dette trin med hullet nær væggen .
4

Sæt den foldede toggle bolt helt gennem hullet , indtil fjedrene i toggle Unhold det på den anden side af loftet. Gentag dette trin med hul nær væggen med en anden toggle bolt og tyvekoster krog .
5

Skru The Swag kroge , indtil de flugter med loftet .
6

Hæng kæden og lampe ledning af belysning stativet i den ønskede højde fra centrum tyvekoster krog . Hænge resten af ​​kæden og lampe ledningen på den anden krog. Sæt lampen ind i stikkontakten . Lampen er nu klar til brug .

Hus Have © have.989214.com