Hvordan laver Pine Cone Stearinlys

Pine kegle stearinlys er en simpel gør-det- selv håndværk option , der resulterer i dekorative elementer til brug i hjemmet. Det er nemt at tilføje farve og duft til voks under candle beslutningsproces at tilpasse brikkerne til din indretning . Disse stearinlys også gøre charmerende gaver og juletræspynt , samt effektive , dekorative optændingsposer til din pejs.
Hvad du har brug
36 -lags , flad flettet wick
kogler Salg Saks
1 blok paraffin
Soup pot
Levnedsmiddelfarvestof
Scent of valg
Vokspapir
bagepapir
Instruktioner
1

skubbe den løse ende af en væge mellem to rækker af fyrretræ kegledele nær bunden af ​​keglen. Wrap vægen omkring pine kegle fra bunden opad , arbejder vægen i mellem rækkerne . Når du kommer til toppen af ​​pine kegle , binde en knude i vægen og klippe det , efterlader en 7- til 8-tommer sektion hængende fra toppen.
2

Heat en blok af paraffin voks i en suppe gryde over medium varme, indtil den er helt flydende . Tilføje frugtfarve eller dufte ønskede mens voks stadig er i flydende form. Start med to til tre dråber af hver og tilføje mere , hvis nødvendigt.
3

Hold pine kegle ved den løse ende af vægen og dyp det i voks en gang . Hold kegle over gryden , indtil den stopper dryp , og derefter placere den på en voks - papir foret bagepapir til tørre.
4

Tag gryden af paraffin fra varmekilden , og lad det køle indtil voksen begynder at stivne .
5

Dyp pine kegle i congealing voks , løft den ud og hold den over potten indtil dryp stopper. Gentag denne dyppe proces, indtil du opbygge det ønskede niveau af voks belægning på keglen.
6

Sæt kegle på bagepapir til tørre i 24 timer . Når det er fuldt tørre , skæres vægen ned til 2 til 3 inches med en skarp saks .

Hus Have © have.989214.com