Hvordan man laver en krans i foråret

Kranse er fælles julepynt , men kan fungere godt på alle tider af året. En fjeder krans hængende på din dør er en dejlig måde at byde gæster til dit hjem. Store -købte kranse kan være dyrt, så prøv at lave din egen ved hjælp af et par basale forsyninger , hvoraf nogle du måske allerede har. Gøre din egen krans betyder, at du ender med noget helt personlige. Disse kranse også gøre store påske gaver til familie og venner.
Ting du har brug for Salg silke blomster
Dekorationer Salg Grape vin eller halm krans basis
Ribbon
Hot lim
Twist slips
saks eller bidetang
Floral tape
Instruktioner
1 tulipanen er en smuk forårsblomst

Vælg den primære farve for din krans .; gå til en smuk forår farve som pink, gul eller lilla . Du ønsker måske at basere din foråret krans på en bestemt type blomst , som en tulipan eller en rose .
2

Saml dine silke blomster sammen , vælger forskellige blomster , der komplimenterer hinanden . Kunstige blomster er tilgængelige på blomst butikker, stormagasiner og endda WalMart . Silke blomster , der kommer i en gruppe på én base stamceller er en god værdi , som du får flere blomster, der ser godt ud sammen . Mængden af ​​blomster, du køber , afhænger af størrelsen af din krans base, og om du ønsker det at være helt dækket af blomster .
3

Saml flere varer for at tilføje til din forår krans , sådan som bånd og kunstige sommerfugle. Besøg din lokale håndværk butik for inspiration. Vælge elementer , der er små nok til at blive fastgjort til krans base. Måske ønsker du at oprette et tema krans; gå til naturen , havearbejde, påske eller børn.
4

Placer din krans base på en flad overflade, der giver dig masser af plads til at arbejde på , ligesom et køkkenbord . Wrap bånd omkring din krans og binde det stramt i ryggen, eller bruge en lille prik af varm lim til at holde det på plads . Tilføj poselukkeren til toppen af ​​den nedenunder del af det, så du kan hænge det op, når du er færdig.
5

Tag butikken tags fra blomsterne , og skær dem til en kortere længde ( 4 til 6 inches er en god længde for en mellemstor krans base) med en saks eller bidetang . Wrap blomster tape omkring stilke .
6

Arranger dine blomster på din overflade i grupper , således at deres farve eller type. Dette giver dig mulighed for at se præcis, hvad du har at arbejde med . Begyndende med en gruppe , holde dem i krans bunden én ad gangen . Vælge, hvad mønster, du kan lide, men prøv at sørge for at den er afbalanceret .
7

Tilføj dine bånd , sommerfugle og andre dekorationer. Enten tape dem på stilkstykker at du har skåret fra blomsterne , eller varm lim dem direkte på krans base.

Hus Have © have.989214.com