Sådan bruges en Smelling Candle

Duftlys giver blød belysning og en smuk lugt. De gør gode tilbehøret til home- spa- ritualer eller bade. En smuk duftende stearinlys gør også en god hus - opvarmning gave , og du kan vælge dufte , der passer til forskellige rum , årstider og livsstil. Hvis du behandler stearinlys på den rigtige måde, vil du forlænge levetiden af produktet af mange timer
hvad du har brug
vil bruge en ildelugtende stearinlys , skal du bruge følgende: .
Duftlys
Heat- bevis overflade
Sakse Salg tændstikker eller lighter Salg Cover, låg eller stearinlys Snuffer (valgfrit)
Instruktioner Salg glaskrukke stearinlys
1

Fjern alle dekorative emballage fra dit lys , herunder eventuelle bånd rundt om glasset .
2

Trim vægen til 5 mm i længden. Forlader vægen meget længere tilskynder det til at ryge , lugte dårligt og sortfarvning glasset som det brænder ned .
3

Tænd dit lys og overlade det til en varme -bevis overflade til at brænde , indtil øverste lag af voks er fuldstændigt smeltet og flydende . Dette kan tage op til 3 timer, men er vigtig i starten af ​​brug, fordi det betyder, at lys vil brænde ned jævnt i fremtiden, og derved holder længere.
4

Blæs eller snus ud flammen. Placering af et ildfast låg eller snuffer over vægen hjælper med at stoppe røgudslip
5

Lad lys til afkøling for kun et par minutter. ; derefter centrerer vægen ved nudging den forsigtigt på plads. Dette sikrer også regelmæssig afbrænding , men kan kun gøres et par minutter efter at blæse flammen ud, når voks er begyndt at størkne , men endnu ikke hårdt.
6

Cool dit lys helt før du fjerner det fra varmen -bevis overflade. Derefter afbrød brændte og sværtede stykker af vægen , afpudsning det til den korrekte størrelse til næste gang .
Simple Candle
7

Placer dit lys i en passende candle- holder og på en varme -bevis overflade .
8

Trim vægen til 5 mm i længden og lys.
9

Brænd dit lys i en time ad gangen. Dette frigiver dufte til et helt rum , samtidig med at lyset holder længere. Det hjælper også stearinlys uden briller til at brænde mere jævnt.
10

Blæs stearinlys, eller forlade en snuffer over det.
11 <​​p> Trim den afkølede vægen ned til 4 mm igen , tager ud forkullet toppen.

Hus Have © have.989214.com