Slags Dinnerware

Når du indstiller din tabel , der tager tidskoder fra den type måltid, at du tjener normalt hjælper. For regelmæssig familiens måltider , har du sandsynligvis vælge afslappet stil porcelæn . Ved særlige lejligheder eller på middagsselskaber , du sandsynligvis foretrækker en mere formel indstilling. Heldigvis er der mange forskellige former for porcelæn på markedet, så bør du finde en type , der passer til enhver lejlighed og matcher din vedligeholdelse og holdbarhed præferencer så godt.
Plastic

Til ekstremt afslappede måltider eller et hjem med små børn, kan plast porcelæn være den bedste løsning . Plast plader og skåle er ekstremt holdbart og vil ikke bryde , hvis den tabes på gulvet. Men de er sårbare over for varme , så de kan begynde at smelte eller kæde , hvis de placeres i en mikrobølgeovn for længe eller lastes på den nederste hylde i en opvaskemaskine .
Fajance

fajance er en anden afslappet type porcelæn, men det giver et mere naturligt udseende end plast. Det er lavet af ler , der er brændt i en ovn . Imidlertid er dinnerware normalt brændt ved lavere temperaturer , som overlader det med en porøs overflade, der kan nemt blive ridset . Den porøse overflade betyder også, at keramik er mere tilbøjelige til at pletter end andre typer af porcelæn . Du kan vælge glaserede eller uglaserede fajance stykker afhængigt af det udseende, du foretrækker .
Stentøj

Ligesom lertøj , er stentøj lavet af ler og brændt i en ovn . Det er imidlertid brændes ved langt højere temperaturer, så det er ikke så porøs. Det er også stærkere og mere holdbart end fajance og modstår ridser og pletter bedre så godt. Disse træk gør stentøj en ideel mulighed for daglig spisestel . For at gøre det endnu stærkere , flint, kvarts og feldspat kan tilsættes til stentøj samt. Det er også sikkert til brug i både opvaskemaskine og mikrobølgeovn , hvilket gør det en meget bekvem form for porcelæn .
Glas

Glas spisestel fås i en række forskellige farver og mønstre, så det kan tilføje en elegant look til dit bord. Det er også let at rengøre og modstår høje temperaturer godt, så det kan anvendes i mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Men det er en skrøbelig type porcelæn fordi det splintrer når den er droppet , og kan ikke være den bedste mulighed, hvis du har små børn i din husstand .
Kina

Til særlige lejligheder , Kina er den go-to porcelæn option . Det er fremstillet af en kombination af flere lerarter, herunder kaolin, feldspat og kvarts . Den er brændt ved meget høje temperaturer i en ovn , så det færdige produkt er porøs , hårdt og slidstærkt . Fine porcelæn er tilgængelig i en bred vifte af mønstre , hvoraf nogle har metalliske detaljer langs kanterne for ekstra raffinement. Kina porcelæn er gennemsigtig , så du kan se igennem det , hvis du holder op en tallerken eller skål til lyset. Du kan også vælge bone china , som er lavet af knogle aske og ler . Denne type af porcelæn er endnu hårdere og har en hvidere , mere gennemsigtigt udseende. Det er normalt mere holdbare så godt, så det kan være en bedre løsning til hverdagsbrug spisestel end fint porcelæn .

Hus Have © have.989214.com