Sådan dekorere med Large Glass Containers & amp; Stearinlys

Udsmykning med store glasbeholdere og stearinlys giver dig fleksibilitet til hurtigt og billigt opdatere udseendet af et værelse . Du kan ændre beholderens indvendige elementer til at matche en speciel fest eller for at supplere ferie sammenkomster . Den vandtætte karakter af glas vil rumme et blomstermotiv eller vandbaseret display samt faste prydgenstande. Ved at placere en mindre glas beholder inde i en større en , kan du oprette en tredimensionel skærm , der omfatter både flydende og fast pynt .
Hvad du har brug
Stearinlys Salg Store glasbeholdere
Hot lim gun
Letvægts dekorative elementer Salg Sand
Lysestager og mindre glasbeholdere
Instruktioner
1

Lav en omdrejningspunktet for et spisebord eller sofabord med et stort glas beholder , et lys og en mindre glasbeholder diameter. Placer en tan eller lys blå lys indeni den mindre glasbeholder og sætte det ind i større beholder . Brug sand fra din sidste strandferie eller købes på en lokal hobby butik at udfylde rummet mellem de to beholdere . Hæld sand i langsomt, så meget lidt af de materielle filtre beneath mindre container. Scatter muslingeskaller , ocean glas- eller hajtænder oven på sandet for ekstra visuel interesse .
2

Byg på stranden tema ved at tilføje koniske eller mellemstore runde stearinlys på bordet display. Placer stearinlys på simpel glas stearinlys står eller inde små glasbeholdere og læg dem på hver side af den større skærm . For et display på en pejs mantel eller bogreol , tilføj beach -tema nips eller fotos til at fuldføre en finurlig kysten display.
3

Fyld en glasbeholder med sæsonvarer , såsom julepynt , flodsten , korte grene eller Halloween slik majs . Køb stearinlys i farver, der supplerer skærmen og placere dem på hver side af den store glasbeholder. For et mindre strømlinet look, bruge både offerfund og taper stearinlys til at omringe det store display . Ændre elementerne inde i stor glasbeholder , når dit humør eller årstiden skifter .
4

Vedhæft letvægts småting til dine lys med en varm lim pistol. Anbringe muslingeskaller , små natursten , stof, bånd eller endda fjer til en kreativ blomstre. Brug sæsonen, ferie eller en speciel fest som inspiration til din skærm. Placer lysene på en rektangulær stor glasbeholder. Scatter sæsonvarer , såsom kogler, kviste eller friske blomster på displayet område ved siden af ​​stearinlys eller i mindre glasbeholdere.

Hus Have © have.989214.com