PartyLite Centerpiece Idéer

PartyLite er en privat virksomhed , der tilbyder sine produkter gennem et direkte salg markedsføring tilgang , der beskæftiger private konsulenter . Selskabets produkt linje har specialiseret sig i hjemmet indretning og stearinlys , og dets kataloger roteres og ændres sæsonmæssigt . De fleste centerpieces er en kombination af offerfund eller te lys stearinlys og glas lysestager af varierende størrelser og stilarter. Brug PartyLite-produkter som centerpieces producerer smuk stemning til dit hjem, haven eller særlige lejlighed.
Centerpieces til indendørs
centerpieces gøre middag parter føler meget avanceret og dine gæster føler sig særligt .

PartyLite sælger stearinlys i alle højder og størrelser samt lysestager , der varierer i højde. Valg af en kombination af forskellige højder af lys og lysestager til midten af ​​dit bord komplimenter en lille middag indsamling. Pas på at placere tændte stearinlys ned midt i en tabel, der anvendes til et middagsselskab , da dette udgør en brandrisiko og brænde risiko, hvis nogen når over dem. En kombination af disse lys og lysestager er også nyttige indendørs på posten måde borde, spiseborde som en dekoration under ikke - måltid gange og endda i soveværelser . Vær sikker på at du aldrig placere tændte stearinlys under kabinetter, nær gardiner eller inden for rækkevidde af kæledyr eller små børn.
Centerpieces til udendørs
Udendørs centerpieces behøver ikke at være for fancy lejligheder.

Brug de samme lysestager udendørs, men sørg for at flytte dem indendørs i dårligt vejr for at forhindre brud. PartyLite tilbyder lysestager specielt lavet til udendørs , og byder dyr temaer , lyse farver og metal udskæringer . Nogle af disse er designet til at passe omkring centrum pol af en gårdhave bord , der understøtter en parasol. Mange af de udendørs lysestager , der tilbydes af PartyLite er dimensioneret til offerfund stearinlys , som er højere og bredere end fyrfadslys .
Centerpieces til ferie og særlige lejligheder Salg Skurepasta din lokale sparsommelighed butikker producerer unikke kombinationer af glas vaser .

PartyLite har en linje af tilpassede centerpieces , der holder fyrfadslys . Disse centerpieces består af en glascylinder eller kasse , der er fyldt med genstande, der er specifikke for en lejlighed , såsom et bryllup , religiøs fest , graduering eller endda et middagsselskab . Stearinlysholderen er kronet af en sølv metal låg med små brønde til at holde fyrfadslys . Søgning din lokale håndværk butik eller sparsommelighed butik producerer også lignende former for vaser eller rektangulære kasser , men at finde et låg til sikkert sidde på toppen , mens du holder en te lys er vanskeligt, hvis du ikke bruger specifikke PartyLite-produkter .

Andre Tips til candle-lit centerpieces Salg ved hjælp af en kombination af materialer i din centerpiece tilfører værdi og interesse.

Hvis du er på et tab for hvad man skal fylde dine PartyLite lysestager eller glas vaser med , brug glat og lille flod sten , glas småsten og endda kunstige blomster. Brug kostume smykker , bånd, perler og fotografier , også. Drej disse poster efter sæsonen eller lejlighed. Fyld dine vaser delvist med vand og lad en te stearinlys flyde inde ; ikke sætte noget i vasen , dog kan der ikke blive våd . Tilføje nogle glitter til vandet og lade lyset flimrende fra stearinlys prelle den til at skabe en endnu mere overdådige atmosfære omkring din centerpiece. Flame -fri, batteridrevne fyrfadslys er et sikkert alternativ til offerfund og te lys stearinlys ; de efterligner flimren af et ægte stearinlys og er tilgængelige på håndværk butikker .

Hus Have © have.989214.com