Hvordan laver tællelys
I århundreder har selv de fede sidesten bits af hakket kød vist sig at være nyttigt, i form af afsmeltet talg . Talg er afsmeltet animalsk fedt bruges til at lave en række praktiske husholdningsprodukter , som sæbe og stearinlys. Brug kun den reneste, renest mulige talg , når de foretager stearinlys, da urenheder kan forårsage uheldige resultater, når de brændes indendørs. Du skal bruge hoteltilbud - ren og ren smeltet talg
- stearinlys bomuld væger hoteltilbud - lys skimmel (valgfrit) hoteltilbud - container til at holde smeltet talg hoteltilbud - ramme eller rack til at hænge væger at køle myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Hvordan laver tællelys
1

Forbered talg til lys -making ved at opvarme det indtil smeltet på en indendørs rækkevidde eller udendørs brand . Talg behøver ikke koge ; Det må simpelthen være flydende til et punkt, hvor det er nemt at arbejde med.
2

Dip bomuld stearinlys væger ind i smeltet talg , der giver dem mulighed for at opsuge så meget talg som muligt. Derefter forsigtigt trække væger ud af talg og hænge på rammen eller rack til afkøling .
3

Når det første lag af talg på vægen er cool og solid , gentages dyppe /afkøling indtil stearinlys når den ønskede tykkelse.
4

anden måde at gøre tællelys indebærer brug af stearinlys forme. Denne proces er mere udfordrende , da det er vanskeligt at lave stearinlys i en sammenhængende form , men det er hurtigere end dyppeprocessen . Tag dig tid til at dyppe væger gentagne gange , hvis der ønskes lys af ensartet karakter .
5.

Efter dyppe bomuldsmarkerne væger i talg første gang og lade væger at afkøle og stivne , placere dem omhyggeligt i midten af formene og hæld nødvendige mængde smeltet talg i formen . Lad det køle af .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com