Sådan Float Lys i en pool
Der er en række måder at flyde lys i en pulje, afhængigt af størrelsen og formen af stearinlys . Der er flydende stearinlys, der er bredere foroven end forneden . Nogle af disse kan flyde uden en lysestage , mens andre skal være anbragt i en lysestage . Flydende andre typer stearinlys i en pulje kræver som regel enten en pulje lysestage eller en platform for dem at hvile på . Ting du skal
Stearinlys
bakke (ekstraudstyr)
swimmingpool eller dam
Lysestager
tændstikker eller lighter myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer store flydende stearinlys i puljen af sig selv. Disse er stearinlys, der er lavet til flydende , og deres store størrelse hjælper dem med at fastholde deres position på overfladen , selv om der er blide bølger i poolen. Store flydende stearinlys er normalt mindst seks inches i diameter.
2

Put mindre flydende lys i en plastik lysestage . Små flydende lys er generelt lavet til at flyde i en skål med vand, der skal bruges som en centerpiece. De er formet så de flyder på overfladen , men selv en meget blid bølge forårsaget af en brise kan forårsage vand til at flyde over toppen og slukke flammen.
3

Eksperimenter med plast stearinlys holdere , eller vælg lysestager , der er specielt lavet til pool brug . Disse udføres på de fleste pool levering butikker og er ofte formet som åkander .
4

Sæt små stearinlys, der er ikke lavet til at flyde på en teak eller plastbakke til at skabe en lille flydende platform for din stearinlys. Dette vil arbejde for fyrfadslys , offerfund stearinlys og stearinlys små søjle. For de bedste resultater ved at bruge en bakke, der har kanter, der skråner opad for at holde vandet i at løbe over bakken, og synker det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com