Sådan køber Archipelago Candles Engros
Du har set dem i " Allure ", "Mennesker" og endda " In Style " magasin --- de smukke , botaniske soja stearinlys fra øhav. Emballagen og dufte alene kan tilføje et strejf af afslapning til ethvert miljø. Den gennemsnitlige $ 20 til $ 30 udsalgspris (fra 2010 ) synes lidt stejle for et lys , men er det værd. Købe dem til engrospris vil helt sikkert spare dig for en masse penge . Ting du skal
Business eller forhandler licens
CVR
Vis Flere Instruktioner
1

Ansøg om en virksomhed eller forhandler licens ved at gå til din by eller statens hjemmeside. Du vil finde applikationer og information om processen for at få din licens. Du kan kontakte deres kontorer via fax , telefon eller mail for oplysninger for at få en ny licens.
2

Ansøg om et CVR -nummer eller EIN , som du er forpligtet til at gøre, hvis du starter en virksomhed . Du kan gøre dette købe gå til IRS.gov og anvende direkte online ( se Resources). Ansøgningsprocessen er hurtig, og når du har købt dette stykke dokumentation og /eller din virksomhed licens, vil du være i stand til at købe i engrosleddet sats.
3

Log på Archipelago - usa.com , hvor du kan se deres samlinger , lys og meget mere. Rul til bunden af ​​siden og vælge "Kontakt os" for at forhøre sig om at blive en forhandler eller købe engros direkte fra Archipelago (se link i Resources). Send dine kontaktoplysninger til : webcsr@archipelago-usa.com og en gros salg rep i ​​dit område vil kontakte dig
4

Give øhavet salgsrepræsentant med din virksomheds navn og bevis for din virksomhed licens. eller Tax ID-nummer , og forberede sig på at svare på et par spørgsmål om din virksomhed eller grunde til at købe . Når du er godkendt , vil salget rep give dig en liste af virksomhedens stearinlys og produkter til engrospriser. Forvent at købe en stor minimumsmængde eller dollar beløb ( normalt $ 500 + ) .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com