Sådan Find Out hvilket mærke Stearinlys er lavet med soja eller Paraffin
Mest stearinlys eksperter vil hævde, at ingen form for lys er bedre end den anden . Men begge typer besidder unikke og forskellige karakteristika . Som du udvælge et lys , vil du ønsker at være særlig opmærksom på styrken af ​​duft, levetiden af ​​brændende, sod produktion og væge design. Både soja og paraffin -baserede stearinlys har fordele og ulemper, som soja -baserede er mere miljøvenlig , mens paraffin baserede stearinlys giver en stærkere aroma. Instruktioner
Soy eller paraffin stearinlys
1 p Hvis du er shopping for stearinlys, chancer er du vil være i stand til at tænde vægen og opleve duften udsendes af voks. Men hvis du er i stand til at lugte en prøve , vil paraffin -baserede stearinlys afgiver en meget stærkere aroma end en soja - baserede stearinlys. Hvis du er på udkig efter en mere subtil duft , kan du ønsker at holde med en soja stearinlys. Men hvis du søger at fylde et stort rum med en duft , en paraffin stearinlys vil sandsynligvis opfylde dine behov.
2

Læs etiketten på hver stearinlys. Etiketten vil ofte fingerpeg dig i , at levetiden af ​​stearinlys, og soja-baserede stearinlys vare længere end deres paraffin kolleger. Dette er fordi de brænder langsommere og køligere end en paraffin stearinlys.
3

Overhold stearinlys brændende og tage varsel af tilstedeværelsen af ​​sod eller røg. En sojabaseret lys vil producere lidt, om nogen , sod og røg. Tværtimod kan en paraffin -baserede stearinlys producere betydelige sod på kanten af ​​indehaveren af ​​stearinlys. Også paraffin stearinlys tendens til at frigive sod på de omkringliggende vægge nær stearinlys. Soy stearinlys er populære for folk med allergi og en følsomhed over for sod .
4

Berøring voks vil hjælpe dig med at afgøre , om lys er soja -baseret eller paraffin -baseret. Soja voks er meget blødere end paraffin . Alle naturlige soja stearinlys kan have en skællet udseende på toppen. Grunden til dette er, at mange soja stearinlys er ren soja voks og ikke kombineres med andre kemikalier eller additiver til at holde voks glat. Soy stearinlys uden farvestoffer tilføjede vil være helt uigennemsigtig . Paraffin -baserede stearinlys er ofte behandlet med tilsætningsstoffer for at sikre lys ser glat og fri for fejl.
5.

lidt forskning på stearinlys maker kan hjælpe dig med at afgøre, om lys er paraffin eller soja - baseret . Soja -baserede stearinlys er meget miljøvenlig , fremstillet af naturlige sojabønner og bidrage til at fremme den amerikanske økonomi ved at øge sojabønner industrien. Alternativt paraffin stearinlys er oliebaserede . En simpel gennemgang af ingredienserne i det lys vil hjælpe dig med at afgøre, om det mærke bruger paraffin eller soja . Desuden har mange stearinlys beslutningstagere har online hjemmesider, der vil forsyne dig med mere information om dets bestanddele.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com