DIY glasflaske centerpieces
Lav en opsats af friske blomster og vintage glasflasker , der rent faktisk skifter farve over tid. Forestil dig en samling af duftende hvide pæon blomstrer i en poleret glas mælk flaske borddekoration . Tilføj en vintage tråd konserves krukke kurven for at vise dem i, og du har alle forudsætninger for en smuk centerpiece sømmer spisebordet i ethvert land ejendom. Men du kan gøre din centerpiece endnu mere charmerende med blot tilføjelse af nogle få dråber af fødevarer farve til vandet i hver flaske . Dette er den metode blomsterhandlere bruger sommetider til tint blomstrer , og du kan nemt gøre det selv. Ting du skal
6 vintage glas mælkeflasker
Postevand
Levnedsmiddelfarvestof
Wire konserves krukke basket
Sakse
6 til 12 hvide pæon blomstrer med lange stilke

Vis Flere Instruktioner
1

Fyld vintage glas mælkeflasker halvvejs med koldt vand fra hanen . Drop ti dråber frugtfarve - den slags der anvendes til farvning påskeæg - i hver flaske. Brug forskellige farver til hver flaske .
2

Indstil din årgang , wire konserves krukke kurv i midten af ​​bordet og arrangere en mælk flaske i hvert segment for i alt seks flasker .


3

Snip spidsen af ​​hver pæon stængel i en vinkel under rindende vand for at holde dine blomster frisk. Placer 01:59 langstilkede hvide pæon blomstrer i hver flaske og arbejde med dem for at opnå den bedst mulige ordning .
4

Se din centerpiece som de hvide blomstrer vende blide nuancer i løbet af timer og dage . Det vil starte med blot en nuance langs kanterne og fremskridt , som tiden går .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com