Hvordan man laver en hjemmelavet Candle med en kop kaffe Tin
stor krukke stearinlys sælge for et betydeligt beløb , og hvis de er i forskønnet containere eller har usædvanlige dufte , de ofte koste meget mere . For at spare penge og skabe et lys til dine brugerdefinerede krav, kan du lave din egen hjemmelavede stearinlys i en kop kaffe tin . Omdan en standard husholdning dekorativt element i en iøjnefaldende , snu udstillingsmodel . Tilpas dit lys ved at gøre din egen duft eller ved at lade den uparfumeret . Supplies er let tilgængelige på større håndværk butikker såvel som online . Ting du skal
opvaskemiddel
Metal spraymaling
Metal primer
Akrylmaling
Pensler
Dekorative håndværk papir eller tapet prøver
Ikke brændbar håndværk lim
decoupage
Skum pensel
Dekorative bånd
Dekorative elementer (bånd , perler eller skaller )
Pre- tabbed kernehus væge
Saks
Craft pinde
Målebånd
Single- hæld voks ( paraffin , bivoks, soja eller andre stearin )
dobbelt kedel
Termometer
Stearin eller lignende voks additiv
Wax farvestof
Candle duft
tin klip (ekstraudstyr )

Vis flere instruktioner
Forberedelse af kaffe tin
1

Træk etiketten kaffe tin hvis det ønskes. Vask dåse med varmt sæbevand . Skyl det grundigt og lad det tørre helt.
2

Dæk tin med maling. Påfør to lag af spraymaling beregnet til metal i en farve efter eget valg , og lad denne tørre eller anvende et lag af metal primer og 02:58 frakker af højglans akryl maling. Lad hvert lag tørre , før du anvender den næste.
3

Wrap tin med dekorative håndværk papir eller tapet prøver i stedet for at male det . Måle højden og diameteren af ​​tin og skære et stykke papir til størrelse. Påfør håndværk lim eller decoupage på bagsiden af papiret og kaffe tin med et skum børste og derefter wrap papiret rundt tin. Brug dine fingre til at udglatte folder eller bobler . Påfør to til tre yderligere lag decoupage til papiret for at forsegle det og give det en blank finish , hvis det ønskes . Vent til hvert lag tørre , før du anvender den næste.
4

Opret en stribet candleholder ved at dække kaffe tin med farverige bånd . Wrap dele omkring kaffe tin , indtil den er helt dækket . Påfør 2-3 lag decoupage , lade hvert lag tørre , før du anvender den næste, med en skum pensel , hvis det ønskes .
5

Tilføj dekorative hånd på tin med klare tørring håndværk lim . Anvend ædelstene, muslingeskaller , breve eller lignende . Sats på stykker, der er dimensioneret til at sidde flugter tin eller er fleksible nok til at kurve omkring det.
Gøre Candle
6

Beregn hvor meget voks du skal baseres på mængden af kaffe kan. Ca. 1 pund voks skaber en 20 -ounce lys volumen . Den gennemsnitlige kaffe kan er 12 ounce efter volumen, hvilket betyder, at du har brug for omkring 10 ounces voks .
7.

Mål højden og diameteren af ​​kaffe tin og købe en pre- tabbed kernehus væge baseret af målingen. Vægen emballagen angiver den størrelsesorden , som væge vil arbejde. Klip vægen 2 inches længere end kaffe dåse er høj. Bind enden på et håndværk stick.
8

Smelt voks over en dobbelt kedel , indtil den når 190 grader , eller temperaturen anbefalet af voks fabrikant. Tilføj 1/4 tsk af stearin, eller en anden lys tilsætningsstof , pr pund voks . Et lys additiv giver dig mulighed for at tilføje mere duft end du normalt ville , fordi det forhindrer voks og olie fra adskillelse .
9

Stir duft olie og stearinlys farvestof ind i den smeltede voks . En ounce af duft til hvert pund af voks er en sikker -format; men du kan tilføje flere, hvis du bruger stearin eller lignende tilsætningsstof. Følg producentens anvisninger for at afgøre, hvor meget farvestof at tilføje til voks , da det kan variere afhængig af mærke og type anvendes.
10

Fjern voks fra varmen. Dyp bunden af ​​vægen fane i varm voks og centrere den i midten af kaffen kan hvile håndværk pind på tværs af åbningen for at holde vægen på plads. Skub tappen forsigtigt ind i bunden af ​​tin. Lad det indstillet indtil voks hærder .
11

genopvarme voks til den anbefalede temperatur og derefter hælde det forsigtigt ind i kaffe tin , fylde det hele vejen til randen . Juster vægen vha. håndværk stick, hvis det er nødvendigt , for at holde det centreret. Træk ikke vægen opad eller arbejde det for groft , da det kan komme løs .
12

Lad stearinlys afkøle helt. Placer den i køleskabet for at fremskynde processen . Træk op håndværk stick og trimme vægen til omkring 1 /4 tomme , før du brænder .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com