Hvordan man laver en vindtæt øldåse Lantern
Belysning udendørs områder med lys kan skabe en blød glød og en romantisk føler . Du kan også bruge stearinlys til nødbelysning udendørs, når du ikke har adgang til elektricitet. Små offerfund stearinlys kan give dig op til 15 timers brænde tid , men hvis det er en blæsende aften , du har brug for en måde at blokere vinden uden at blokere lyset stearinlys kan give. Du kan lave vindtæt lanterner fra dine tomme øldåser at beskytte stearinlys flammer og give dig lys hele aftenen lang. Ting du skal hoteltilbud Tomme øl kan
filtspids markør
Sharp lommekniv
Arbejdshandsker
Cord
Votive stearinlys
Lighter myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Skyl den tomme øldåse med vand.
2

Brug en filtspids markør for at tegne en lodret streg på ydersiden af ​​øl kan. Linjen skal begynde lige under halsen af dåsen og slutter lige over dåsen base.
3

Anbring spidsen af markøren øverst på den lodrette linje . Tegn en 1-tomme vandret linie fra toppen af ​​den lodrette linje langs højre side af dåsen . Retur spidsen af markøren til toppen af ​​den lodrette linie. Tegn en 1-tomme vandret linje langs den venstre side af dåsen . Linjerne på dåsen skal ligne et "T. " tegne 1 -tommer vandrette linjer til højre og venstre for den lodrette linje langs bunden af ​​dåsen. Nu linjerne skal ligne en kapital "i ".
4

Pierce aluminium øldåse med en skarp lommekniv langs den lodrette linje. Brug lommekniv at skære gennem dåsen fra toppen af ​​den lodrette linje til bunden af linjen. Klip langs de vandrette linjer øverst og nederst i lodret snit.
5.

Grib øldåse langs snit med behandskede hænder . Træk sider kan åbne omkring 120 grader, så de skaber flapper. Lad så meget af dåsens kurve i klapperne som muligt.
6

Løft fanen øverst på dåsen , så den stikker lige op fra dåsen. Bind den ene ende af en ledning til fanen , og den anden ende af ledningen til et træ lemmer eller til en tværbjælke på en udendørs rum.
7

Tænd et lille offerfund stearinlys. Hæld lidt smeltet voks fra tændt lys i bunden af ​​øldåse . Sæt lys i det smeltede voks. Når voksen er afkølet, vil den holde den tændte stearinlys i bunden af ​​øldåse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com