Delta Scroll Saw Kørselsvejledning
En rulle sav er et pedalbetjent eller elektrisk sav , der bruges til at skære små og indviklede kurver i træ. Det kan være nyttigt for håndværk og andre kunstprojekter at skære forskellige former og vinkler at større save ikke er sart nok at gøre. En Delta Scroll Saw er en af ​​de mange forskellige typer af rulle save, og driften er lidt anderledes end enhver anden form for scroll saw . Ting du skal
Board
Blyant
Vis Flere Instruktioner
1

Undersøg rulle sav og kontrollere, at det er sikkert fastgjort til standen med bolte gennem hver af de tre huller i bunden af ​​saven. Indstil bestyrelsen, at du vil være at skære ned på saven og skitsere de nedskæringer , du ønsker at gøre brug af en blyant .
2

Line up bladet af saven med start mærke på tavlen. Find tænd /sluk-knappen på højre side af Dekupørsavs base. Juster spændingen på klingen. Træk håndtaget direkte over bladet og drej den med uret for at øge spændingen og uret for at sænke den.
3

Flip on /off knappen til "On" og gribe brættet fast med en hånd på hver side af scroll savklinge . Flyt bestyrelsen gennem den stationære kniv langs blyantstreger . Fortsæt rundt på brættet langs linjerne. Stop og juster spændingen igen, hvis det er nødvendigt.
4

Flyt bladet langs linjen , indtil den har været helt skæres til den ønskede form . Sluk scroll sav og fjerne bestyrelsen. Blæse alt støvet på tavlen og inspicere den for at kontrollere , at den rigtige snit blev lavet , og din ønskede form er opnået.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com