Hvad er Daisy Glas
? Det er en enkel , primitiv mønster , der har eksisteret så længe mennesket har været at trække streger , men for Indiana Glass Company , daisy mønster er en del af virksomhedens arv. Virksomheden, der engang kendt udelukkende til industriel presset glas , der endte som bilens forlygter , begyndte at lave dekorative glas stykker for soda springvand og restauranter i 1920'erne. Mens dens Daisy mønster , der blev indført i 1933 , er ikke den mest populære design firmaet nogensinde har produceret , ikke fortælle det til samlere, der ikke kan få nok af det. Daisy

Designet er så simpelt, et barn kunne tegne det : En prik i midten omgivet af 15 eller så eger at blæseren ud på at skabe en umiskendelig daisy blomst. Indiana Glass brugte daisy som en centerpiece på mange af sine bordservice stykker, men andre designs fremhævede mindre tusindfryd kredser fælge af tallerkener, skåle, kompot, glas og kopper . Nogle af de smukkeste stykker har ringe af store eller små tusindfryd afbrudt af scroll elementer , der omgiver tallerken og fad fælge. Samlere kigge efter dominans Daisy i mønsteret , på trods af andre elementer , når de vælger varer til deres personlige glas biblioteker.
Nedskæringerne

indridset , presset glas er ikke nogen nem proces at udføre. Uddannede håndværkere skal vide så meget om glassblowing og fyring som de gør om imponerende pokaler , plader og fade med de kunstneriske mønstre, splash hen over overfladen . Daisy nedskæringer er lavet på undersiden af ​​pladerne og den udvendige side af glas og skåle , så overfladen , der er reserveret til fødevarer, forbliver glat ved berøring. Af denne grund , når du afleverer - vaske en daisy plade eller vandglas , begge sider af brik kræver lige opmærksomhed, så ingen snavs forbliver bag .
Farver

Ligesom alle Depression - stil glas, kan en indsamler finde daisy plader , relish retter, pokaler , dessert skåle og servering stykker i levende farver , hvoraf mange tilkendegiver den æra, hvor de blev foretaget . Fra 1933 til 1940 , Indiana Glass skabte et væld af daisy- forskønnet glas i rubinrød , men når rav blev den varme farve , firmaet skiftede til honningfarvet nuance og også produceret krystalklare stykker . Avocado , mørke grønne og hvide mælk glas stykker i signatur daisy mønstre debuterede i 1950'erne og 60'erne, da selskabet re- udstedt noget af det bedst sælgende mønstre fra 30'erne .

Mønster Pairs

du vil ikke finde et stykke daisy glasvarer , der er blottet for andre designs og mønstre , så når du bladre i antikvitetsforretninger , loppemarkeder og garage salg , kigge efter unikke fodboldmesterskaber tusindfryd plus hvirvlede og ikke- hvirvlede dobbeltskraverede mønstre og usædvanlige scroll arbejde for at opsnuse de mest overdådigt designet stykker af daisy glas. Mange daisy glas betjener stykker blev også fremstillet med fødder, så ud over de smukt indridset daisy og rul mønstre , vil du finde tumblere , sukker og creamers og kompot oven smukt udformet piedestaler .


Hus Have © have.989214.com