Sådan Float et lærred ramme
En flydende ramme er én , der omgiver et billede eller maleri uden at dække nogen af ​​de forreste overflade. De fleste float frames indarbejde et lille hul mellem maleriet og rammen , hvilket skaber en dramatisk effekt og er velegnet til lærred malerier . Du kan tilføje din egen flydende ramme til en indpakket lærred maleri eller billede i et par trin . Nøjagtige målinger er vigtige, når du bestiller rammematerialet , men materialet er let at installere omkring canvas.Things du har brug
Målebånd
lærred maleri eller billede
Framing materiale
Finishing negle < br > Hammer
Hanging kit myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

måle højden og bredden af ​​dit lærred . Måle flere gange for bedre nøjagtighed , og nedskrive de nøjagtige mål .
2

Bestil flydende ramme materiale fra en indramning butik eller online. Giv de nøjagtige dimensioner og beslutte, hvor meget af en flydende hul du gerne til din ramme .
3

Læg lærred maleri forsiden nedad på et bord eller en anden overflade . Saml rammestykkerne omkring det , således at den forreste del af rammen er også vender nedad.
4

Hammer efterbehandling søm gennem rammematerialet og ind i træramme på den strakte lærred. Fortsæt rundt om rammen hamre et søm hver 3 inches.
5

Vedhæft en hængende kit til bagsiden af rammen , hvis du planlægger at hænge det . Følg den installationsvejledning, der fulgte med sættet , da hvert sæt er lidt anderledes.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com