Hvordan til at hænge et Street Clock
Street ure efterligne den stil af gamle ure , som blev hængt på gadehjørner for offentlig visning . Disse ure var så dekorative som de var funktionelle, da de var ofte udsmykkede og rart at se på . Fordi gade ure tendens til at være temmelig tung og besværlig , hænge dem fra en væg kræver at vælge de rigtige materialer og sikre, at uret er korrekt understøttet uden at falde eller beskadige væggen. Med nogle omhyggelig planlægning , en gade ur er fastgøres til næsten enhver væg . Ting du skal
Street ur
Stud Finder
Blyant
rawlplugs
Skruer
Bor myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 < p > Tænd for stud Finder og placere den mod væggen. Skub den rundt på overfladen af væggen , indtil lyset tændes , hvilket angiver placeringen af ​​pigge i muren. Markere kanterne af tappen på væggen med lys blyantsmærker . Hvis en stud er ikke tilgængelig i dit tilsigtede stedet markere placeringen og bruge rawlplugs i senere trin.
2

Fjern uret fra ophængningsbeslaget hvis det er muligt og placere ophængningsbeslaget mod væggen i det sted, hvor du har til hensigt at hænge det . Markér placeringen af ​​skruehullerne med blyanten .
3

Bor huller i væggen på de markerede steder , ved hjælp af et bor , der er lidt mindre end de tilsigtede skruer. Hvis der ikke er stud tilgængelig , bore huller til rawlplugs .
4

Sæt rawlplugs i hullerne hvis det er nødvendigt , og hold derefter beslaget op mod væggen. Sæt skruerne og spænd dem med en skruetrækker , indtil beslaget er sikker.
5.

Sæt uret til beslaget.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com