Sådan vises retter i en Hutch
Viser retter i en Hutch lader dig se deres indviklede mønstre eller rene linjer i stedet for at skjule dem væk. Men når du placerer retter i Hutch , du virkelig sætte dem på skærmen , fordi alle vil være i stand til at se dem, herunder gæster. Leaving rodet bunker på hylderne vil gøre dit køkken ser uorganiseret, så koordinere størrelser, nuancer og hyppigheden af ​​brug, når placere retter i Hutch . Ting du skal
Quake kit (ekstraudstyr)
Vis Flere Instruktioner
1

midten retter midt i en fryser sektion , hvis Hutch har døre med glasruder . Hvis glasset har flere ruder , centrere retter så splittelse mellem ruderne falder i midten af ​​bunken af ​​retter. Må ikke være for præcis med retter , du ofte bruger , selv om. Det vil være en øvelse i frustration og tage for meget tid , som du forsøger at flytte dem dagligt .
2

Frame større stykker med mindre stykker , der matcher hinanden , eller placere lige store stykker sammen. Hvis du placerer tilfældige størrelser af retter i bur i stedet for at etablere et mønster , kan slutresultatet ser skæv.
3

Placer tunge genstande på nederste hylder . Hvis du ved et uheld banke et af punkterne på de højere hylder off , det er mindre vægt falder mod dig , at du er nødt til at bekymre sig om.
4

Put spotlight stykker i midten af ​​Hutch hylder. Disse stykker ud til siden , vil ikke få så meget opmærksomhed.
5

Må ikke overcrowd Hutch , hvis retter er pynt . Brug af Hutch til opbevaring af dine daglige retter kun er én ting , men for en ornamental skærm, vil for mange retter skaber visuel støj.
6

Put lette retter på mørke hylder eller i skygger og mørke retter på lette hylder eller i områder med godt lys, for kontrast. Mens du sikkert kan sætte lys -farve retter på lys -farve hylder og vice versa, kan den samlede virkning være en for at blive skyllet ud eller for mørk og visuelt tung.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com