Hvordan vælger precut Framing Mats
En mat placeres i rammen med et maleri eller fotografi giver beskyttelse ved at holde fugt eller rensevæsker kommer i kontakt med det stykke . Den tilføjer også en dekorativ og kunstnerisk udseende til fotografier og malerier. At vælge den rigtige mat involverer flere faktorer, der bidrager til det bedste look når arb hænger på din væg. Color

farver, der vises på dit maleri eller fotografi hjælper dig med at vælge en mat, der koordinerer og bringer ud af billedet portrætteret . Generelt vil vælge en mat, der er lysere end din væg farve og mørkere end din kunstværk hjælpe stykke skiller sig ud, både inde måtten og mod væggen. En mat, der er en anden farve end rammen vil føje til denne effekt . Tag dit fotografi eller maleri med dig , hvis det er muligt , når shopping , som giver dig mulighed for at holde forskellige måtter imod det for det bedste match . Tag et billede af det stykke , hvis det er for stort til at bære med dig . En farveprøve på din væg farve vil også hjælpe dig med at vælge en mat farve.
Størrelse

Størrelsen af ​​fotografier eller maleri faktorer i mat valg, fordi den forkerte størrelse kan gøre det vanskeligt at placere stykket symmetrisk inde måtten og rammen. Mål din kunstværk og ramme , som hjælper dig med at afgøre , hvor meget plads der skal være omfattet af måtten. Måtten skal forlade en jævn mængde plads langs hver side af stykket - top , bund og sider - for at forhindre, at billedet ser skævt inde i rammen
Stacking < br . >

Nogle kunstnere lag flere måtter inde i rammen for at gøre det stykke skiller sig ud. Det er generelt gjort i flere farver , som bringer dem, der er til stede i maleriet eller fotografi. Generelt bør måtten tættest på illustrationen viser det mindste i form af dens margener. Undgå at bruge alt for mange måtter , hvilket kan gøre det svært at placere rammen opbakning på det stykke , og kan ændre , hvordan det ser ud, når det hænger på væggen . Dette kan også aflede opmærksomheden fra billedet inde i rammen ved at gøre det ser alt for travlt.

Brugerdefineret Mats

mange foto og kunst levering butikker sælger et bredt udvalg af forud skårne måtter , så du kan finde den rigtige pasform . I nogle tilfælde kan du ikke være i stand til at finde det, du har brug for. Dette er sandt for nogle stykker købt i udlandet , hvor standard målinger er forskellige fra dem i Amerika, eller hvis man skærer et lærred til at skabe en tilpasset maleri størrelse. Nogle kunst butikker tilbyder tilpassede indramning og mat - dimensionering tjenester , så du kan købe en forskåret mat, der er den nøjagtige størrelse nødvendig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com